Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anice

mbank pytanie

Polecane posty

mam kilka pytan na temat konta \\w mbanku wiec czy majac e konto i dostajac powiadomienia sms czy moge w jakis sposób zmienic nr na który powiadomienia maja dochodzic bez dzwonienia pod infolinie?/ czy za 2 karte po 3 latach uzytkowania konta bede musiała płacic//??ile? dzisiaj przelałąm pieniadze na rate z konta ale pisze ze jeszce nie został przelew zrealizowanuy tylko dlatego ze jest sobota czy cos zrobiłam zle?? dziekje za odp

za kolejne karty pewnie tak jak w inteligo - 2,99 zł jeśli przelewasz kasę do innego banku ta będzie zaksięgowana w następnym okresie rozliczeniowym (tym między bankami of course) czyli jeśli dziś po godzinie 15:00 zrobiłaś przelew ten będzie zrealizowany w poniedziałek rano:)

Gość klikkkkkkk
przelew raczej dopiero w poniedziałek będziesz miała zrealizowany. co do szczegółów dotyczących konta nie mogę ci pomóc, bo nie znam odpowiedzi. może zadzwoń na jakąś infolinię?

eeee kurde, jak w piątek zrobisz przelew po 15:00 (lub w sobotę, niedzielę) to ten będzie zrealizowany w poniedzałek rano