Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ExceptionalGirl89

zalamana/

Polecane posty

Gość ExceptionalGirl89

kochalam sie z moim chlopakiem i pekl nam prezerwatywa ale tak z boku i wszystko bylo na poscieli i nie jestesm pewna do konca czy cos we mnie wlcialo. po sotosunku dostalam normlanie okres le boje sie ze moge byc ciazy ... z tego co wiem to plemniki zyja 3 dni czyli 72 h a ja dostalam okres kilka godzin wczesniej i boje sie ze doszlo do zaplodnienia bo czytalam ze w czasnie okresu tez mozna zajsc w ciaze.... minely dwa tygopdnie od okresu i bola mnie piersi sikam dosyc czesto czsami boli mnie glowa... boje sie ze to ciaza:( mam jeszcze jeden problem :/ od jakiegos czasu swedza mnie moje drogi rodne nie wiem od czego to moze byc?:/ moze to wsztstko przez to swedzenie :/ pomocy

swędzi - to do lekarza zapraszam! a jak się boisz ciąży to test zrób. naprawdę nikt ci nie powie czy jesteś w ciąży czy nie. szanse masz malutkie ale zawsze są.

nie krzyczmy na nią :) ale z tym lekarzem to stanowczo dobry pomysł i przestań się nakręcać, sama wiem, że jakl człowiek coś sobie wmówi to i mdłości i ból podbrzusza i inne objawy są.

standardowo od owulacji do okresu mija 12-14 dni (krócej bywa ale to już medyczny problem) plemnik owszem żyje 72 godziny ale ma to znaczenie w okresie okołoowulacyjnym (wtedy śluz plemniki \"dożywia\") w pozostałym okresie - plemnik żyje max kilka godzin wg mnie w ciąży nie jesteś za to masz jakąś infekcję pochwy skoro cię swędzi na przyszłość - poczytaj sobie z łaski swojej co nieco o kobiecym cyklu to będziesz mądrzejsza

Gość lolka8888888888888888888888888
Mi też się wydaję że w ciąży nie jesteś. A to swędzenie i pieczenie to pewnie grzybica więc idź do lekarza.