Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna mala 85

dziwne zachowanie faceta.... /

Polecane posty

Gość taka jedna mala 85

hej. otoz znam faceta, ktory bywa chamski dla mnie zwłaszcza w towarzystwie, momentami jak dla mnie są to końskie zaloty ale momentami przegina juz wg mnie i bywa naprawdę chamski i bezczelmy. momentami sprawia wrazenie ze naprawde mnie nie lubi a bo uwielbia mnie draznic i prowokowac.. po alkoholu z kolei klei sie do mnie, jest bardziej czuly itp. a na nastepny dzien czy pare dni potem znow jego chamski charakter wraca... co o tym myslec ? czemu faceci tak mają ? o co mu chodzi ? co chce osiagnac tym zachowaniem ?

Gość juuzef
zawsze się w takich typkach zakochujecie:D

Gość ....m...
znam podobną historie...

Gość ....m...
nie

Gość feret
Wyjaśni mi, o co ci w ogóle chodzi. Facet jest chamski dla ciebie, przegina, jest chamski i bezczelny, a spija się rzewnie i czule. Zdarza się. Ludzie po alkoholu tam mają. A ty z faktu jego łaszenia próbujesz sobie dorabiać jakieś story, że on pewnie tak naprawdę pała głębokim skrywanym uczyciem, a jego chamstwo to taki rodzaj zalotów. Bosssssssh ale baby potrafią być naiwne i głupie.

Gość jyrcvuweitr
feter ... wcale nie sa glupie doskonale zdaja sobie z tego sprawe, poprostu maja nadzieje ze jednak cos tam jest, naiwne sa wszytskie bez wyjatku

W zwiazkach najlepsze jest to na końcu. Nie ważne jaki jest, on sie kiedyś zmieni, ja go kocham... on bedzie lepszy. I tak do usranej śmierci.

Gość feret
Owszem, nie wszystkie. Jestem kobietą.

Gość ....m...
niekiedy faktycznie faceci tylko w ten sposob potrafia zwrocic uwage dziewczyny..załosne...