Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o pomoc ona

kłopot z cerą POMOZCIE

Polecane posty

Gość prosze o pomoc ona

mam 17l i wlacze z tradzikiem od postawowki :( nigdy nie bylam u dermatologa a na drogie kosmetyki sobie nie moge pozwolic, ale jakos udalo mi krostki pojawiaja sie ale jest ich mniej no i troche zaskornikow ale stosuje na nie brevoxyl.moim problem teraz jest porowata twarz sucha nie jest gladka i sa przebarwienia prosze o pomoc moze jakis peeling krem :( bo juz sama nie wiem

Gość Scaldex - maść
Skład: 100g preparatu zawiera: ·standaryzowany wyciąg z kwiatów nagietka 9,0 g ·standaryzowany wyciąg z propolisu (100%) 3,0 g ·bacytracyna 1,0 g ·witamina A 0,03 g (100 000 j.m.) podłoże: lanolina bezwodna, olej lniany, wazelina biała, parafina stała, cholesterol Działanie: Scaldex maść do stosowania na skórę jest połączeniem substancji pochodzenia naturalnego, antybiotyku o szerokim zakresie działania i witaminy A. Skojarzone działanie substancji biologicznie czynnych zawartych w wyciągu propolisu, kwiatu nagietka i bacytracyny decyduje o właściwościach przeciwbakteryjnych i przeciwzapalnych preparatu. Lek działa odkażająco, przyczynia się do szybszego oczyszczania ran z produktów przemiany materii i elementów martwiczych. Witamina A przyspiesza procesy odnowy uszkodzonej tkanki.

Gość Scaldex - maść
Trądzik. Wydaje się, że Scaldex jest jednym ze skuteczniejszych leków na trądzik. Kiedy zaczyna tworzyć się nowy wykwit trądzikowy, należy smarować go maścią Scaldex co 2-3 godziny aż do trwałego wyleczenia. Przeciętnie trwa to kilka dni. Już rozwinięte krosty trądzikowe powinno smarować się w miarę możliwości co 3-4 godziny aż do wyleczenia.

Gość prosze o pomoc ona
ja juz mam niby pozostalosci dlatego chcoialabym wyrownac kolor cery zeby byla gladka i nie szorstka oraz teee pory prosze o pomoc

Gość prosze o pomoc ona
i cos na zwezenie porow :(

Gość czy to
można dostać bez recepty?????????????????//

Gość dr brandt
Na plamy i nierówny koloryt dobra jest mikrodermabrazja dr brandt'a. Dostac ją można w drogeriach Sephora. Ponoc nawet Madonna jej używa.

Gość scaldex
jest bez recepty??

Gość prosze o pomoc ona
prosze o jakies inne dobre kosmetyki

Gość ekspertka wyśmienita
Sprawdzone sposoby: - z apteki skinoren żel - cienką warstwą codziennie wieczorem posmarować twarz - myć buzię tylko chłodną wodą - ciepła pobudza gruczoły łojowe do pracy - do mycia mydło dermatologiczne propolisowe a jak masz uczulenie na propolis to polecam olio. Poniżej namiary gdzie mżna dostać http://www.anemon.pl/index.php?a=widok&kat_id=63&nazwa=Produkty_pszczele http://www.anemon.pl/index.php?a=widok&kat_id=36&nazwa=Mydla_oliwkowe

Gość Keeri
Ja również polecam skinoren. Na mój trądzik działał bardzo dobrze. Jeśli masz wysuszoną skórę to możesz spróbować skinoren w postaci kremu powinien nawilżyć i odrobinę natłuścić. Przebarwienia u mnie także szybko po nim znikały.

Gość prosze o pomoc ona
a jakis dobry peeling? na te pory cos :(

Gość moze na przykład
kwasy;) na www.mazidla.com dostaniesz kwasy które poradza sobie z przebarwieniami i z zaskórniakami. Np. migdałowy nei wywołuje fotoalergii. Mlekowy też jest bardzo skuteczny.