Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piesek leszek

czy warto miec porównanie ???????

Polecane posty

Gość piesek leszek

jak jest z innym partnerem /ką

sadzę, że warto. Ludzie bez doświadczenia często mają bardzo bardzo abstrakcyjne pojęcie o przeciwnej płci, związkach, o tym co normalne i co nienormalne. Oczekują zbyt wiele albo zbyt mało. Doświadczenie daje jakąś perpektywę, pozwala bardziej realistycznie spojrzeć na pewne sprawy.

Ludzie, ludzie, ludzie... dzieci mdłe wy moje!!! Seks jest seksem, niczym sie nie różni od seksu. Nauczcie sie wy nie porównywać ale rozmawiać i współpracować. Przy okazji wiem, że obca jest lepsza bo nie marudzi.

Gość piesek leszek
to też należy miec wielu partnerów sexualnych ??

Gość piesek leszek
mortifer ...to dlaczego chcę miec porównanie a też należy zdac sobie sprawę że każdy kochanek/ka jest inny

Gość polejka
nie wiem czy warto...ja nie mam ale z moim jest mi tak dobrze, ze nawet do głowy nie przychodzi mi by myslec jak jest z innym skoro teraz jest zayebiscie :)

piesek. ty jesteś sam. jesteś sam dla siebie. jak sie nie podobasz to zawsze bedzesz lichy, kiedy cie kochają zawsze jesteś ten super... od tego zacznij.

Gość piesek leszek
to dlaczego ludzie mają np po 3 albo więcej partnerów a niechce mi się wierzyc że to są same nie wypały

mortifer :D :D a kto tu mówi wyłącznie o seksie?! Słowo partner/ka kojarzy Ci się seksualnie?! Chodzi o współżycie i współistnienie z drugim człowiekiem, a nie kopulację. I owszem, doświadczenie w związkach bardzo się przydaje. Rozmowy są niezbędne, ale nie zastąpią ani wiedzy, ani świadomości.

Ondyna, ślepa ty moja pszyjacółko... okulary dla kierowców kosztują tylko 19,99 PLN POLECAM

mortifer, ile masz latek i jakie doświadczenie w stałych związkach? :D przyznaj się, mężczyzno jasnowidzący.

Gość Popieram...
Polejke:-)

taaa... jak może rozmawiać z partnerką i kształtować jakieś więzi ktoś, kto nie potrafi sformułować dwóch sensownych zdań anonimowo na babskim forum? mortifer, moje pytania możesz uznać za retoryczne. Poziom Twoich wypowiedzi jest dość wymowny. Pozostawiam Cię twojej własnej piwno-pubowej erudycji Klikaj się, słonko, w co chcesz z moim błogosławieństwem.

no proszę. dział życie uczuciowe, a niektórym wszystko się z dupą kojarzy. Słowem żyją we własnym świecie, tam gdzie ich miejsce :classic_cool:

Macie racja. Piesek, powinieneś mieć wiecej aniżeli jedną kobietę, tylko ucz sie na błędach. Ucz sie i nie popełniaj ich bliźniaczo. zdrowie twoje jak i życie ważniejsze od uczucia do pipek.

Gość piesek leszek
mortifer ...:) masz rację