Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozPOlitykowany kafeteriusz

Rząd PO to najlepszy rząd od 89 roku. Pozdrawiam!

Polecane posty

Gość rozPOlitykowany kafeteriusz

Gość rozP0llitykowany kafeteriusz
przepraszam, nie znam się zupełnie na polityce ale już mi lepiej :o

nie głosowałem na PiS🖐️ po czym wnosisz że to najlepszy rząd od \'89? dopiero co zaczęli swe rządy a tu już uradowany że to \"najlepszy rząd od \'89\" :o żenua...

Nie głosowałeś na PiS? A co? Poślizgnąłeś się w drodze do urny? Zabrali Ci dowód? Matka wyszła z domu i zapomniała kluczy ci zostawić? Zatrzasnąłeś się w łazience? Zdradź - czemu nie głosowałeś na PiS, pisowczyku.

bo kurwa głosowałem na LiD a ty? masz chociaż prawo wyborcze?;) a me nadzieje że obecny rząd czymś się różni od poprzedniego się kurczą. że jest alternatywą dla rządu PiSu. pewnie (jeśli w ogóle) głosowałeś na PO bo \"taka moda była\" i teraz się mądrzysz😴 już ja znam takich :P🖐️

kolejny taki😭 czy wy wszyscy na PO głosujący głosowaliście tylko aby odebrać PiSowi władzę?😭 :o🖐️

byl PIS, jest PO,gdyby byl LID i tak ni ebyloby dobrze... ludzie zrozumcie ze oni chca tylko rzadzic i trzepac kase,nic poza tym :o

Gość paryski ślimaczek
lepiej PO niż PiS widać że Tusk coś robi działa próbuje a PiS tego im zazdrości w końcu Tusk może sie dogada z Rosją myślę że zaczyna robić sie normalnie ,fakt wszyscy chcą trzepać kasę

poczekamy - zobaczymy mam nadzieję że rząd po będzie najlepszym od \'89 roku a kolejne będą coraz lepsze