Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sick_and_tired

Tu zaglądnij i pomóż!

Polecane posty

Rodzice mojego faceta mnie nie akceptuja...Nie dołowalabym sie tak gdyby bynajmnej sie nie wtracali. Jak jest u mnie to dzwonia po niego zeby przyjechal...Nie jezdze do niego do domu ale ostatnio pojechalismy razem do niego na dosłownie 2 h. Na nastepny dzien jego rodzice mieli do niego pretensje jak mialam czelnosc tam wkroczyc skoro wiem ze mnie nie lubia (no bo jak mogłam wkroczyc na ich terytorium! )Ja juz na prawde nie mam sily.. Na kazdym kroku Go buntuja Jestem pewna ze on i tak bedzie ze mna ale to jest strasznie meczace jak ktos za wszelka cene chce nas rozdzielic zawsze chcialm miec dobry kontakt z nimi i nadal chce...ale co ja moge zrobic Jestem bezsilna...

Gość a co zrobilas ze cie nie lubia
czy oni tak po prostu mieli?? moim zdaniem nie przejmuj sie i wierz mi ze nie tylko ty mialas taka sytuacje, pozdrawiam

Hmm, trudna sytuacja. Może spróbuj jakoś załagodzić konflikt miedzy wami, zaproś jego rodziców na wspólny obiad, może razem z Twoimi rodzicami? Bo przy Twoich rodzicach chyba nie powinni Cię pojeżdżać... A za co Cię nie lubią? coś konkretnego czy tak za całokształt?