Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eleono27

Gdzie mozna poznac jakiegos fajnego chlopaka? - kilka uwag

Polecane posty

Gość draska
moja przyjaciolka byla bardzo mocno przy kosci, ubierala sie conajmniej skromnie, nie malowala, do tego niesmiala strasznie, malomowna i co poznala faceta na randkach w wieku 35 lat, pobrali sie, maja juz dwoje pieknych, zdrowych dzieciaczkow i teraz schudla 30 kg.Acha i to byl jej pierwszy chlopak. Prosze Cie nie doluj sie Tupac amaru i na Ciebie przyjdzie kolej. Mialam tez kiedys chlopaka, naprawde trafil mi sie super przystojny, a ja no przeciietna, a teraz on nadal super hiper a jego dziewczyna z urody, no strasznie cienki bolek, a kocha ja bardzo i planuja slub.

Gość Ju...
A ja się wycwaniłam i zamieściłam fotę sprzed 5 lat. Także i tak nikt by mnie teraz rozpoznał.:P

Gość tupac amaru
Widocznie panowie których opisałaś mają coś z głową. W sumie też bym nie pogardziła psychopatą który by się mną zainteresował. Jak na razie szczęścia nie mam. Heh..

Gość draska
Nie ja tez juz zmykam. Dobranoc wszystkim, ale jutro zebranie o stalej porze hihi ❤️

Gość Ju...
Tupac, nie tylko Ty.

Gość draska
Tupac amaru przydalby Ci sie taki lisc w tyłek zeby Cie postawil do pionu, za takie myslenie ! ale to jutro pa pa.

Ju..., ale wiesz, że to nie fair wobec facetów? :) Ja pokazuję zawsze aktualne zdjęcie, najstarsze mam z zeszłych wakacji. W ten sposób przynajmniej nie muszę się obawiać, że kobieta widząc mnie na randce dozna niemiłego szoku ;)

Gość eleono27
tupac, moim zdaniem brzydka kobieta ma wieksze szanse niż brzydki facet brzydka babka zrobi sobie makijaż, zapuści włosy, pofarbuje, zapuści paznokcie, wykropi perfumami, ubierze szpilki a brzydki facet ani nie zakryje piegów/pryszczy pudrem, ani nie przyciemni brwi, ani nie urośnie, farbowanie włosow u faceta też jednak wciąż nie jest w modzie no i kobieta żeby byla uznawana za zgrabną musi po prostu proporcjonalnie zeszczupleć. A facet żeby mieć ładną sylwetkę musi wyciskać poty na siłowni. Więc - babki mają lepiej, wierz mi

Gość Ju...
Może i nie fair, ale co za różnica, czy sprzed 5 lat, czy sprzed 3? Miałam profil bez zdjęcia, to mnie prosili, żebym coś wstawiła, więc wstawiłam co miałam. I jest.:P

Gość tupac amaru
Faceci to zasrane chuje panie Taki jeden on. W głowie wam tylko ładne cipki. Co z tego że Ju jest nie fair wobec facetów? Co bym dała żeby móc was wszystkich wyjebać. Co do jednego.

Gość Ju...
Nie fair byłabym wstawiając zdjęcie koleżanki. A wstawiłam moje przecież, więc jest O.K. Hmm, mnie się akurat umięśnieni mężczyźni nie podobają.:P

Gość tupac amaru
Eleono czy Ty w ogóle kobieto wiesz co mówisz?! Brzydka jesteś czy ładna? Niech zgadne... przeciętna ale bardziej ładna niż brzydka. UWIERZ MI I TO SOBIE WBIJ DO SWOJEJ łADNEJ GLOWKI brzydka choćby nie wiem co robiła i tak nie będzie ładna. brzydka która na prawde jest brzydka, której nikt nie akceptuje, która jest prawdziwa ludzką kupą- ścierwem, rozumiesz.. żaden facet nie poleci na obrzydliwe ścierwo w wersji żeńskiej, ZADEN! Kobiety są trochę bardziej tolerancyjne, brzydcy faceci mają łatwiej i zostało to udowodnione przez psychologów. i nie próbuj tu sprzedawać swojej ograniczonej i śmiesznej filozofii. proszę i dziękuje za uwagę.

Gość eleono27
ale ja nie twierdzę że brzydula zamieni się w piękność. Ale może o siebie zadbać. No nie wiem co możesz mieć... wyłupiaste oczy? Podkreslone dobrym makijażem będą wydawac się po prostu duże Garbaty nochal? to nie tragedia małe usta? też makijaż no nie mogę sobie wyobrazić takiej brzyduli że nic z nią już nie mozna zrobić.

Gość tupac amaru
Jeśli scierwo ma płaskostopie i haluksy nie założy szpilek. Jesli jest niskie i ma szerokie biodra jest po prostu smieszna. Wyłupiaste oczy garbaty nos czy małe usta? śmieszne problemy. Widzisz E. jesteś tak ograniczona że nawet nie potrafisz sobie wyobrazić obrzydliwej istoty którą można z racji posiadania cipki uznać za kobietę. Całe szczęście faceci to w miare mądre istoty i dzięki chujowi omijają szerokim łukiem takie ścierwa. Wadliwy kod genetyczny trzeba przerwać. Dlaczego eutanazja nie jest u nas legalna?

Gość Ju...
Tupac, dobrze, że Ci humor dopisuje.:D

Nie wierzę, że istnieją tak brzydkie kobiety, żeby nie można było niczego poprawić. Kiedyś poznałem naprawdę brzydką kobietę, ale była tak super z charakteru, że miałem ochotę kontynuować z nią znajomość. Niestety okazało się, że jest zajęta. tupac amaru > nie znam Cię, ale wydaje mi się, że bardziej problem leży w Twojej psychice niż w urodzie. Takie mam wrażenie.

Gość tupac amaru
Dlaczego masz takie wrażenie? Wy faceci macie w internecie tendencje do patrzenia na kobiety w różowych okularach. Mogę Ci zaręczyć że 1/4 a może nawet i wiecej kobiet które piszą na kafeterii nie są piękniejsze niż płyta chodnikowa. Pomimo że kreują się na nie wiadomo jak piękne cipeczki. Najzabawniejsze jest to iż chuje się na ten dżołk nabierają.

Gość eleono27
ale co Ty chcesz żebyśmy Ci napisali? Tak, jesteś brzydka, szkoda że nie można dokonać eutanazji? No dobra. Jesteś brzydka. Jesteś obrzydliwa. I będziesz sama. Lepiej?

Nie chce mi się wchodzić w takie dyskusje, bo robi się nieprzyjemnie. Od czasu do czasu znajdzie się ktoś, kto będzie odrzucał wszelką argumentację innych i nigdy nie da się przekonać, że jednak jest w błędzie. Widzę, że kobiety próbują Cię tutaj wesprzeć, a Ty ziejesz jadem. Bez sensu.

Gość Ju...
Jak chcecie zobaczyć coś brzydkiego, to wejdźcie na ilove na justynaaaa101 I wszystkie kompleksy wyleczone będą.:D Tylko poproszę o nierozpowszechnianie, O.K.?

Ju... wszedłem z \"lewego\" nicka. Nie wystraszyłem się :) Przeciwnie. Bardzo fajnie wyglądasz, masz w sobie coś ciekawego. To jest ta fotka sprzed pięciu lat? :)

Gość eleono27
co w niej brzydkiego? nie rozumiem?

Gość eleono27
aaa... to Ty :) :D:D:D:D bardzo ładna niunia :)

Gość tupac amaru
Lepiej Eleona bo szczerze. Wolę to niż tanie pocieszenia ślicznotek. One jeszcze bardziej dołują niż pomagają. Świat jest dla pięknych a nie dla obleśnych. Wszystko.. zaczynając od porad kończąc na miłości. Co komu 'taki jeden on' po poradach ładnych kobiet? One nie znają prawdziwego zycia.

Gość tupac amaru
JUUU hahahah!! Przecież jesteś normalna kobietą.. przez takie jak Ty właśnie można złapać totalnego doła. Pierdoli nie wiadomo co a tak na prawdę...... Zmieszałaś mnie z błotem dupka i to nieźle ;) ale to lubię, dzięki ;) Fajny wzrost, zajebista waga. Zawsze marzyłam o takich proporcjach.

Gość Ju...
Jaka niunia? 18-letnia gówniara wtedy.:P A co jest nie tak, to przecież widać, m.in. duże usta, małe oczy, biała cera, okrągła buzia...

Gość Ju...
Ja swój wygląd akceptuję. Ale inni niekoniecznie. Ale nie będziemy tu o mnie pisać.:) Są lepsze tamaty.:D

Gość tupac amaru
Bez urazy Justyna ale co najmniej dziwne byłoby gdybyś nie akceptowała swojego wygladu... ;)