Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eleono27

Gdzie mozna poznac jakiegos fajnego chlopaka? - kilka uwag

Polecane posty

Gość Ju...
Tupac, Ty swój także akceptujesz przecież.:D Mężczyzno, wklejej jeszcze raz, bo nadal coś nie tak.

Gość tupac amaru
Trudno spać panie Taki Jeden wiedząc że się leży na swoich obleśnych plecach.

Gość tupac amaru
Ju skopiuj sobie i popraw linka (tam z przecinkiem koło jedynki) i będzie działać ;)

Gość eleono27
ok, widzialam czesiowe "dzien dobry" :)

Gość Ju...
O.K., dzięki piękne. Mam.

Gość tupac amaru
Ju mój wygląd to męskie rzygi. Nie nawidze go równie mocno co faceci którzy na mnie patrzą. Także bez przesady ;)

Gość Ju...
Komiczny filmik.:D Ale co, kulturalny facet, widać.:) A jeżeli chodzi o wzrost, to dla mnie nie jest to istotne.

Gość Ju...
Eleono27, jestem pod wrażeniem.:D Nawet mnie się spodobałaś, co dopiero facetom...:P Zapewne na brak powodzenia nie narzekasz.:D

Gość tupac amaru
Wstydziłabyś się Eleono I Ty mi mówiłaś coś o brzydkich kobietach.. haha. Zdychaj szmato ;) O ile to w ogóle Twoje zdjęcie..

No i widzę ładne kobiety na forum, a narzekają na brak zainteresowania ze strony facetów. Zadziwiające. Idę się powiesić, jak coś spieprzę, to jeszcze tu wrócę ;)

Gość eleono27
Napisałam że nie wiem jak mozna znaleźć kogoś kto marzy o stałym związku. tupac - a daj Ty mi spokój. Czy nienawiść do brzydkich kobiet byłaby uczciwa? Ale ja nie czuję takiej nienawiści. Mam kłamać? Ju - dziękuję :)

Gość eleono27
ok, zdjęcie usunęłam, żeby przypadkiem mój ex mnie tu nie wywęszył ;) ono było tylko do waszych oczu

Gość tupac amaru
Nie wiem za co miałabyś brzydkie nienawidzić. Ty możesz jedynie współczuć. Co bym dała zeby mieć taką buzię. Na chuja Ci stały związek? Nienawidzę tego ze Wy ładne robicie problem z niczego. ŁAtwiej wam w życiu. To jest chujowo niesprawiedliwe.

Gość tupac amaru
Nie umiecie wykorzystać tego co macie i to jest wasz jebany problem suczki ;)

Gość nebesen
moim zdaniem jestes niewymagajaca 27 lta i 5 wiazkow ja w calym swoim zyciu nie widzialam 5 facetow z ktorymi mogalbym sie zwiazac i to biore pod uwage rowniez postaci ekranu ;)

Gość eleono27
na chuja mi stały związek?! bo chcę iść z kimś przez życie, mieć dzieci uważasz że spełnieniem moich marzeń byłoby dawanie dupy i radosne podskakiwanie że ktoś mnie pożada?

tupac amaru, a Ty to czasem nie jesteś facetem podszywającym się pod kobietę? Bo coś mi tu śmierdzi :) Ju... no to skoro wzrost nie jest taki ważny, to może dasz się namówić na pogawędkę na gg? Tutaj czuję trochę jak ekshibicjonista :)

Gość tupac amaru
Niby dlaczego mam być facetem? Bo nie ściemniam że fajna dupa ze mnie? ;) A nie ściemniam, bo i po co? Lepiej wylać swoje żale na kafeterii (jakie to żałosne.. ) i wyżyć się na laluniach.

Gość tupac amaru
Eleono, ja bym podskakiwała gdyby chociaż raz w życiu jakiś facet spojrzał na mnie z pożądaniem. Ale nie.. jak zapłacę to będę miała. Ty to masz za darmo. I tego kurewsko Ci zazdroszczę. Za dobrze Ci i się w pięknej dupeczce przewraca.

Gość Ju...
A co ma wzrost do pogawędki?:) Namawiać mnie nie trzeba, ale na pewno nie teraz, po późno już niemiłosiernie, a Twój nr widzę, więc - jeżeli pozwolisz - odezwę się za jakiś czas. Czy może tak być?

Gość nebesen
tupak no kurcze bardzo latwo jest byc ofiara? wystylizuj sie. nie ma urody . jest tylko atrakcyjnosc

Gość nebesen
o ju ale masz dizs wziecie najpierw falkor teraz ten tu

Gość tupac amaru
Kochanie.. ;) nie ma urody, nie ma atrakcyjności. I nikt tego nie zmieni. Brzydcu

Ju... w porządku, dzisiaj to i ja już nie mam sił :) Odezwij się jeśli będziesz miała ochotę. Czasami jestem na niewidocznym, ale jak coś napiszesz, to odpiszę. Pozdrawiam Was i dobrej nocy.

Gość brzydalsobie
ahahahaahahahahahahaha bo pekne ze smiechu ju... to jest taka kokietka wielka i inteligenta dziewczyna stad ja pamietam dobrze, dlatego wiem ze jej facet powinien miec 187 cm:) - to dla ciebie informacja taki_jeden_on, jak widac ze zdjecia piekna dziewczyna tylko ma wymagania chyba spore, bo faceci ja na karaoke rwa jak nic a ona sama tylko nie wiem po co wypisuje tutaj takie farmazony ze jest brzydka i glupia, az sie noz w kieszeni otwiera nie wiem jakies bzdurne to, to tak jakby brad pitt plakal ze jest beznadziejny bo mu paznokiec na nodze nie rosnie ehhhh

Gość eleono27
ale czego zazdrościsz? mogę mieć za darmo coś czego NIE CHCĘ. Jeśli chcę np. lalkę Barbie, a dostanę samochodzik na baterie to też ktoś może mi tego zazdrościć mimo iż ja jestem niezadowolona. Nie wiem jak paskudna jesteś... może pokazesz foto - my pokazałysmy? - ale obserwując otoczenie wiem że wygląd ma się nijak do szczęścia. Znam kobiety brzydkie i zaniedbane, których ja bym, będąc facetem, kijem nie tknęła. A one mają mężów. To się nazywa kurewska niesprawiedliwość.