Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eleono27

Gdzie mozna poznac jakiegos fajnego chlopaka? - kilka uwag

Polecane posty

Gość tupac amaru
Nie dokończyłam ;) Brzydcy powinni zdychać. Złe geny powinno się likwidować już w czasie embriogenezy ;)

Gość nebesen
tupac jesli masz choc troche forsy mozesz bc bognia innego kryterium nie ma oczywiscie - trzeba znac jeszcze kogos, kto ma gust i cie wystylizuje alebo samemu miec gust (taniej) jesli jestes niearakcyjna to na wlasne zyczenie

Gość tupac amaru
Zazdroszczę Ci wszystkiego. Bo Twoje życie jest lepszej jakości niż moje. Ja nie żyje, ja wegetuje. Przez wygląd. Dbam o siebie. Uwierz mi - na chuja. I tak się mnie brzydzą. Jak już wcześniej wspomniałam.. wcale się im nie dziwie. Także na siebie rzygam. Ty możesz coś robić ze swoim życiem, mozesz się rozwijać, będziesz mogła mieć dzieci, rodzinę. Ja nie. TEGO CI ZAZDROSZCZĘ.

Gość Ju...
Zabawne.:o

Gość tupac amaru
Tak Nebesen, na własne życzenie mam takie geny a nie inne. A żeby normalnie wyglądać potrzeba mi 200tys. Wybacz.... nie stać mnie na to.

tupac to prowokatorka albo prowokator, który nie ma co z wolnym czasem zrobić i pisze na forum. Dawno tu nie zagladałam ale co jakiś czas widzę tego typu narzekania. Kiedyś pamiętam, że była tu niby dziewczyna, która dosłownie w ten sam sposób pisała. Może to ta sama, albo ten sam. I wcale bym się nie zdziwiła, skoro nawet nicka czarnego nie ma. Ja takie osoby ignoruje.

Gość nebesen
evvika spadaj w las ja tez nie mam czarnego nicka ignoruj mnie tez tupac przynajmniej ciekawie pisze o co chodzi tupak - masz blizny? jestes brzydka czy w jakis sposob okaleczona ja jestem pewna ze z kazdego zrobilabym bostwo

Gość Ju...
No, Tupac, napisz, co jest nie tak z Tobą. Pewnie masz kilka związków za sobą i narzekasz.:o

Gość tupac amaru
Ano to ja - Iga ;) I nie rozumiem dlaczego twierdzisz ze to prowokacje. Pisze o sobie szczerze. Rozumiem gdybym pisała że nie mam orgazmu z moim sexi facetem to by już nie była prowokacja tak? Wyobraź sobie ze tylko na kafeterii mogę się wyżalić.

Gość brzydalsobie
hahha, to tak fajnie wyglada jak sie pisze w internecie a pozniej przychodzi rzeczywistosc i cie palcami wytykaja

Gość tupac amaru
Nie mam za sobą ŻADNYCH związków. Ile razy mam kurwa powtarzać że jestem równie piękna co Twoja kupa?!

Gość brzydalsobie
Ju... po sobie ocenia, bo sama bzdury pisze:)

nebesen no wybacz, ale ciężko mi uwierzyć że to jest wszystko prawda. Nie znam ludzi z takim podejsciem do siebie i innych. A znam wiele dziewczyn i nawet te co nie są zbyt ładne nie zachowują się w taki sposób. Nie rozumiem takich ludzi. Zamiast narzekać wystarczy się wziąć za siebie.

Gość eleono27
tupac, a skąd poznajesz że się brzydzą? Mają torsje na Twój widok? Mówią wprost że się brzydzą? Od kiedy płaskostopie lub szerokie biodra to wady, które robią z kobiety "''ścierwo"? Poza tym napisałaś że problemy typu garbaty nos są głupie, bo i tak masz szerokie biodra? Mogę Cię zapewnić że każdy facet wolałby pannę ze śliczną buzią i niedoskonała sylwetką niż z obrzydliwą twarzą i ładną figurą. A co możesz mieć aż tak ohydnego na twarzy? No na serio nie wiem... Nie masz zębów? Masz jakiegoś naczyniaka na połowie twarzy?

Gość tupac amaru
Kosci mam do dupy skarbie. Blizny uwielbiam więc mi nie przeszkadzają ;)

Gość nebesen
evvika ;) ja tylko bronie pomaranczowych a co do brzydali nie wierze ze nie da sie z czlowieka zrobic bostwa jesli dysponuje on pieniedzmi na ciuchy i fryzjera

Gość brzydalsobie
zaloze sie ze sama narzekasz, co innego sie robi jak sie wychodzi miedzy ludzi, czyt. zaklada usmiech numer 23 i mowi ze zycie jest zajebiste, a co innego jak sie jest samemu ze soba, albo z kafeteria

Gość nebesen
co znaczy kosci? jakis rodzaj inwalidztwa?

nie pamiętam czy to była Iga czy nie. Ale pisała bardzo podobnie. A jeśli to ta sama osoba, to tym bardziej się dziwię. Bo tamto to czytałam chyba z pół roku temu. Naprawdę współczuję, że ciągle sobie wkręcasz te same rzeczy. A jesli prowokujesz, to też współczuję. Dobra, nie ma mnie. Pa.

Gość tupac amaru
Evika wyobraź sobie że dbam o siebie ale marne to efekty przynosi. O ile jesteś ładna to mozesz coś ze sobą zrobić...w innym wypadku chyba nie ma sensu. A to ze nie znasz innej dziewki która o sobie podobnie myśli i mówi.. Nudnych masz tych swoich znajomych. Ale swoja drogą wkurwiajace jest to że kobiety widzą się w różowych okularach i że większosć ma się za cudeńka.

Gość eleono27
ok, piszesz szczerze i to jest fajne. Bo byłam już pewna że na kafe są same śliczne dziewczyny (bo wszystkie tak o sobie piszą) :)

Gość tupac amaru
Układ kości mam obleśny Eleona ;) Komentują, wytykają palcami.. Nigdy żaden (a stara już jestem ;) ) nie zainteresował się mną.. z wcześniej wymienionych powodów. Kumplem mogę być, ale nic poza tym. Kochana z brzydkiego wyglądu się nie wychodzi. Wiesz o facecie można zapomnieć w ciagu pół roku, ale z wyglądem się jest na codzień.

Gość brzydalsobie
jest jeszcze brzydula ju...

Gość eleono27
ju to kokietowałą przecież pisząc że brzydka ;) tupac - układ kości masz obleśny bo Ty tak uważasz, czy stwierdził to jakiś lekarz? bo nie łapię - jesteś chora? czy po prostu zakompleksiona?

Gość nebesen
kobieto zal mi ze widzimy sie tylko wirtualnie bo ja marze o tym, zeby jakas niezadowolona z siebie kobieta zglosila sie od mnie ze swoimi pieniedzmi. zupelnie nieodplatnie bylabym sklonna przerobic ja na miss swiata.

Gość tupac amaru
No pewnie tyle że brzydula JU ma "mały" problem z psychiką. Chyba jej ktoś mocno nakopał w piękną główkę w dzieciństwie.

Gość Ju...
No i co, ze jestem brzydka. Ale siebie akceptuję. A że inni nie chcą, to trudno. Proszę się nie czepiać.

Gość brzydalsobie
wiem ze kokietowala, to pewnie przez to ze jest glupia bo zna tylko 3 jezyki obce;)

Gość eleono27
Justyna, słońce, już przestań ;) prowokacje się skończyly

Gość tupac amaru
Na dzień dzisiejszy powiedzmy, że zakompleksiona....ale wynika to z prostej przyczyny. Faceci mnie nie akceptują i się mnie brzydzą. Jak już po raz kurwa- setny wspominam. Do tego dochodzi jeszcze fatalna figura ( z krótkich nóg) i niskiego wzrostu. Marny efekt. I żaden stylista w tym wypadku nie pomoże.