Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eleono27

Gdzie mozna poznac jakiegos fajnego chlopaka? - kilka uwag

Polecane posty

Gość nebesen
ju to sie widzi albo nie niestety. jak sie widzi to jest proste a ty brzydal - typ charakterystycznego intelektualisty jest jednym z atrakcyjniejszych !!! ale tenze intelektualista nie mzoe byc marudą!!!

Gość brzydalsobie
dobre haslo "charakterystyczna jest twoja twarz wiec reszta musi byc kalsyczna" podoba mi sie:) a film ogladalem, nawet niedawno byl w tv, tylko nie wiem czy mowisz o nim off-topic czy a propos czegos?

Gość Ju...
Widzisz, kobiety Ci mówią, że atrakcyjny facet z Ciebie.:D

Gość brzydalsobie
no bo co maja zrobic? jak pojde do psychologa to przeciez tez mi nie nawrzuca tylko pocieszy:)

Gość nebesen
brzydal no wlasnie mam namysli typ tego od chlopca - sieroty, zebys zmierzal w tym kierunku . zwroc uwage na ubrania bo allan rickman (szef ) to ten sam ale z twarzy raczej 'przystojny' niz charakterystyczny nota bene -znacie go z harrego? jako snape'a? zobaczcie co mozna zrobic z czlowiekiem wkleje 2 linki

Gość brzydalsobie
na chlopca mowisz? a ja patrzylem na wdowca... :)

Gość nebesen
;) z dwojga zlego - lepiej na wdowca czy na sierote ? ;)

Gość Ju...
No nie poznałabym.:) Też myslałam, ze chodzi o wdowca.:)

Gość brzydalsobie
ale to raczej wdowiec jest klasycznie ubrany... a ze zdjeciem to niezle, popatrzylem kiedy ten gosc sie urodzil, ma 60 lat, nie wiem kiedy to bylo robione ale wyglada najwyzej na 38:)

Gość Ju...
Nie, no bez przesady, nie na 38, a na 48 raczej.:)

Gość brzydalsobie
na 48 to wyglada na pierwszym:)

Gość nebesen
wielka sila tez w nowych ciuchach szczegolnie jesli jest problemem skora zniszczona lub cienkie wklosy u kiobiet, ktore sie przetluszczaja -ciuchy powinny robic wrazenie nowych, drogich -wiecie, co mam na mysli bron boze garnitury w brudnych zieleniach. zadnych 'brudnych' kolorow klasyczna czern nigdy nie jest zla pozornie wydaje sie, ze jesli na twrazy jest porblem, to trzeba ja wtopic w calosc a tu trzeba zgodnie z haslem- czego nie da sie kuryc, nalezy wyeksponowac wiec - kontrast skory ciala i ciuchow i pomiedzy stylistyka twarz charakterystyczna - kroj i kolorystyka reszty ma przykuwac wzrok jakoscia a nie pstrokatoscia. ma byc wyrazista ale klasycznie

Gość Ju...
Na pierwszym to na 58.:P

Gość brzydalsobie
ja ide spac, dzieki za wszystkie wskazowki i za przekonywanie mnie, ze komus sie podobaja dziury po tradziku, chociaz w to akurat nie wierze ppap

Gość nebesen
tak tak juz abstrahujac od zartow jak wzor dla ciebie - stawiam wdowca nie rickmanna wdowiec jest charakterystyczno klasyczny

Gość nebesen
to pa brzydal i ju do jutra jesli sie zgramy lubie ludzi, ktorzy do czegos daza tacy, nie ci ktorzy spoczywaja na laurach, sa najniebezpieczniejsi jako konkurencja na rynku urody :D

Gość Ju...
To nie wierz, jeżeli nie chcesz. Wystarczy, że ja wiem, kto mi się podoba. No to dobranoc. Nebesen, my chyba też spać pójdziemy, nie?:P

Gość nebesen
JESZCZY TYLKO DODAM ZE BSTRAHU.... pisalam przez samo h ale zmienia -cenzura

Gość Ju...
Zmienia, zmienia, wszędzie chuja widzi.:P Papa.

Gość nebesen
ju tak sie milo gada a juz 5 wlasciwie zmusze sie do snu bo tak jest racjonalnie do dzis wpadnij

Gość nebesen
buziaki ju trafniej bym tego nie ujela

Gość Ju...
Do napisania, kolorowych.:)

Gość wujek1986
A ja sie bujam moim Nissanem czesto mieedzy Toruniem a Łodzia..wiec jak chcesz to wyjdz na trase to Ci emoze zgarn ena stopa i na kawe piojedzioemy..ja tam na dyskach lasek nie szukam....jedna znalalzem na necie, rzuicla mnie dla nallepszego best frioend... i na n razi8e znajduje tlyko u8kojenie, w szybkiej jezdzied fura i sluchaniu doibrej muzy..a wiec..sa faceci fajni.. w samocxxhodach ;P

Gość wujek1986
Mialem kiedys dziewczyne calkiem niedawno..i niesttey..jesli dziewczyna marudzi mi, ze chce ja zabrac na rejs do szwecji, czy marudzi zen jechanie wiecej niz 50 km autem poza dokm to niemalze zbrodnia no to sorruy..ja ponoc jestem ladny, morde mam ladnja, oczy tez..tylko ze mam dosc znaczna nadwahge no ale sie odchudzam..i to ze ejstem taki miskowaty.,.blokuje mnie do kobiet...sprawia ze jestem a arczej czuje sie beznadziejny.,.. ja zawsze bylem roimantyk, swiuece, zachody slonca...romantyczn ekolacyjki, noce.....ale to chyba dzis nie w modzie....no coz zostaje mi agencja chyba.. P.S W LUTYM KONCZE 22 LATA

Gość wujek1986
A zawsze cchialem miec swoja jedyna ukochana... no ale nie da sie..bno zwiewaja do innego.. ktory ma wiecej kasy.. :( zamaist studiowac prawo powinienem pojsc na ksiedza..... :(