Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eleono27

Gdzie mozna poznac jakiegos fajnego chlopaka? - kilka uwag

Polecane posty

Gość doniczka z mojego parapetu.
siema:]

szukam męża :]

Gość eleono27
no tak, ja poszłam grzecznie spać a oni gawędzili :)

Gość eleono27
wczoraj GGadałam z nawet fajnym facetem... dopóki nie napisał że jego ideałem urody jest Doda. Ja do Dody nie jestem podobna (kto widział tu moje zdjęcie, ten wie). Nie mam ochoty już z nim pisać. Może jednak jestem zbyt wybredna? :)

eeee? kto się podszył? nieładnie... nie szukam męża:P za młoda jestem jeszcze;)

Gość kwietniówka80
Ja mojego męza spotkałam w miejscu,gdzie bym się tego nie spodziewałam..., ale zanim do tego doszło to Jakoś do tamtej pory nie mogłam trafić na odpowiedniego gościa. Kilka razy się zawiodłam. No oczywiście były sytacje,że gość mi się podobał, ale ja jemu nie i odwrotnie. W sumie na studiach byłam bardzo lubiana, ale nie dane mi było poznaćwłaśnie tego jedynego, ale do czasu...Poszłam sama na wesele do kuzynki, bo mój etatowy kolega się na mnie obraził. No i tam natym weselu żeśmy się "spyknęli":)

Gość kwietniówka80
tzn. poznałam mojego obecnego męza:)

Gość B......
eleono27 - pokaz jeszcze raz swoje zdjecie, bo tamten link nie dziala :P Tak z ciekawosci

Gość brukselkaa
przyłączam sie do prosby o foto :)

Gość 785031538
Musisz znajść tą wyjątkową kochaną....

Gość 785031538
Która będzie cię kochała nade wszystko...:) Że tak powie na dobre i złe .. Tylko szkoda że tkich chłopaków nie ma:(

Gość ladna20
ja do tej pory nie miałam żadnego poważnego związku choć jestem w miarę atrakcyjna ale nie mam szczęścia chyba lub nie trafił sie ten odpowiedni po prostu... oj... porządnego faceta można wszędzie spotkać, wszystko jest możliwe. mówicie , ze w necie nie można takiego spotkać? ja raz spotkałam, wykształcony, miły, bez nałogów, szarmancki, nawet przystojny tyle ze nie w moim typie, dlatego dałam mu kosza ;) heh trzeba tez mieć szczęście i przekonanie o własnej wartości by spotkać pożądanego mężczyznę. Życzę powodzenia Wam wszystkim i dużo miłości!!! ;)

Gość elcia1233
ja mam ten sam problem co ty i mam 14 lat :(

Gość Speed Dating
Zapraszamy na speed dating! Szybkie randki organizujemy regularnie w różnych grupach wiekowych. To wyśmienita okazja do spędzenia fascynującego wieczoru i poznania wielu osób w krótkim czasie. Jak wygląda spotkanie? Wyobraź sobie, że grupa pozytywnie nastawionych osób spotyka się w nastrojowym miejscu żeby randkować i poznawać się nawzajem. W czasie spotkania porozmawiasz z kilkunastoma osobami, a każda z szybkich randek "speed dates" będzie trwała około 6 minut. Po tym czasie organizator daje znak dzwonkiem sygnalizując uczestnikom by zmienić partnera i iść na następną randkę. W ten sposób w krótkim czasie poznasz wiele nowych ludzi, nawiążesz ciekawe znajomości i być może nawet się zakochasz. Zapraszamy na www.speed-dates.pl

Gość luxyna
a czym sie interesujesz? szukaj w miejscach gdzie czesto bywasz. lubisz ksiazki, szukaj w ksiegarniach i bibiotekach. lubisz cwiczyc to na silowni itp . mozesz tez na portalu spolecznosciowym np http://www.flirtcard.pl/

Gość anonek123456a
mi się ostatnio spodobał gochat.in [ http://gochat.in ] jednostronnie anonimowy czat, całkiem ciekawa sprawa, może oglądać też YouTube jednocześnie z rozmówcą

Gość Mateosik1987
Też mam problem tylko że ze znalezieniem kobiety ponieważ nigdzie nie wychodzę mam mało znajomych. Czasem gdzieś wyjdę ale jakoś nie mam szczęścia mimo 25 lat nawet nie miałem nigdy kobiety więc co tu dużo mówić zero szczęścia ale jakoś żyję i czekam na odpowiednią osobę

Gość eliinka
Hmm chyba trzeba spróbować internetu tylko inne miejsca niż te gdzie są same gadki o seksie, polecam ci gochat.in, tam jest najnormalniej

Gość dożący do ideału
mam pytanie do żeńskiej części co rozumiecie przez stwierdzenie fajny chłopak

Gość wróżbita Kafeteriiiiiii
Jest wielu normalnych, dobrych, inteligentnych facetów z ambicjami tylko, że tacy nie są najczęściej typem szpanera więc ich nie zauważacie. Do takich mężczyzn musicie albo dojrzeć albo dostać po dupie od jakiegoś ruchacza/tyrana/buraka itp. Niestety tacy mężczyźni zwykle po studiach mają swoje pierwsze związk. Bardzo często kobiety dopiero zostając samotnymi matkami dopiero zrozumieją wartość takiego mężczyzny.

Gość gość
Zostawił mnie facet. Powiedział, że odezwie się za rok w czerwcu 20. Tłumaczył się iż nie ma czasu , że ja tez nie będę mieć czasu. Cholera jeszcze się mnie zapytał czy zezwalam mu na to. Raz stan euforii a potem negatywne emocje, które przenoszę na bliskich. Zakochałam się tak pierwszy raz. Kurcze ja chciałam do niego wrócić, ale on nie chciał. Musiałam to zmienić. Zamówiłam urok miłosny ze strony http://urokmilosny24.pl – podziałało: ) znow ejstesmy razem.