Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwionna

Poznałam chłopaka i się okazało że to satanista co robić?

Polecane posty

Gość Zmartwionna

Na moje pytanie czy wierzy w Boga wyznał że jest satanistą i wierzy ale w szatana, co robić?

Gość Zmartwionna
Spytal, czy jestem dziewica, jak odpowiedzialam, ze tak, to sie ucieszyl. Dlaczego?

Gość możesz mi
go odstąpić

\"Spytal, czy jestem dziewica, jak odpowiedzialam, ze tak, to sie ucieszyl. Dlaczego?\" jego koledzy też się pewno ucieszyli:classic_cool:🖐️

Gość jako tako
a bo oni jakąś msze mają czy coś tam , podczas mszy laska w środku [tj.w okręgu,okrąg tworzą chłopcy:p] jeden tą laske bije poniewiera itp a potem kazdy pokolei ją zalicza-jako ofiara dla ich pana....

Gość daj mu czosnek...

E tam, wieszkosc jest spoko ;). Mam kilku takich znajomych(zreszta z innych kregow takze ;) ) i sa ok.

Gość zmywacz do paznokci
hehehhheeh czosnek :D

Gość
możesz razem z nim siać ZUO :p

Gość Jakbym ja coś takiego usłyszał
a od nowopoznanego faceta to od razu podjęłabym z nim polemike, ponieważ prawdziwy satanista wierzy również w Boga. Bycie satanistą nie oznacza braku wiary w Boga tylko oddawanie kultu szatanowi w obliczu świadomości że jest Bóg. "Na moje pytanie czy wierzy w Boga wyznał że jest satanistą i wierzy ale w szatana" Wiara w szatana nie jest wyznacznikiem bycia satanistą. Widzisz każdy katolik wierzący w Boga wierzy również w szatana. Ja wierze w istnienie szatana ale nie jestem satanistką. Bez sensu to troche.

Nie jest stracony.. Jeśli ktoś spotkał szatana...i po tym ma gdzieś boga... w myśl zwykłej logiki jest nieszkodliwym kretynem. ;) Satanizm jako kodeks etyki.. (:D)) hmm.. aż nic nie napiszę.

Gość satanizm tylko pozornie
jest taki beee i fuuu jak wam sie wydaje.

dziewczyno może załapiesz się na złożenie na ołtarzu jakieś wspólne porykiwanie na cmentarzu ,romantiko :D

co do tej polemiki, osobiście na słowa \"jest satanistą i wierzy ale w szatana\" najpierw wybuchnęłabym śmiechem (nie mogłabym się powstrzymać), a potem zastanowiła sie, czy warto polemizować z kimś, kto o satanizmie ma średnio pojęcie :D ale to tylko moje skromne zdanie :)

Gość pewnie słucha chłopak
jakiegoś burzum cradle offilth czy iron maiden i wielki ave satan 666 z niego:)

Gość pewnie słucha chłopak
i jak sie pomyli albo coś to mówi o jezu albo o mój boże. takiego satanisty nie ma sie co bać:P

Gość mięso ze szczura
zapodaj mu kota :P oni to lubią

Gość Młovdvd
Zabawne - wyśmiej go i idź swoją droga ;) Ale żenada. Wiarę w Boga jeszcze mogę zrozumieć, ma to umoralniać, ale wiara w szatana, bezsens.

Gość idź z nim do księdza
On da radę wygonić z niego szatana i przywrócic na łono wiary. tej jedynej i prawdziwej, i módl sie często za niego

Gość gość
Wiem ż duuuuużo za późno ale nie wiesz jak Ci zazdroszczę! Mi się taki marzy bo kojarzy z odwagą. Ja bym nic nie robiła ;)

Gość gość
Jak to co??wiać! Z tym dziewictwem racja-lepiej przemilczeć. Pół biedy jak zrobią rytuał w którym zgwałcą dziewczynę...ale często robią rytuały w którym na żywca tną dziewicę, gwałcą i potem jedzą jej zwłoki , słyszałam o czyms takim, krew mrozi w zylach.Ogólnie oni sa zboczeni i nienormalni - jestem zdania ze kazdy moze wierzyc w co chce,ale jesli to odbiega od normy i wskazuje na zaburzenia psychiczne to kazdy kto posiada rozum powinien sie zreflektowac. Oni czesto skladaja ofiary z ludzi i zwierzat,czesto na cmentarzu, zywia sie krwia i miesem trupa, robia czarne msze, a ich hostia to jakies pajaki, spermy ,mocz itp.. potem wielka orgia. Molestowanie dzieci to tez norma w tych 'kosciolach'. Nie jestem jakimś mięczakiem, nigdy nie byłam taka panna co piszczy na widok pajaka czy kootasa, ale mam jakieś zasady i nie ponizylabym sie jak zwierze-jestesmy ludzmi i powinnismy byc z tego dumni. Jak mialam 17 lat to bylam naiwna istota i zadałam sie z takim satanistą. Opowiadał mi trochę, mi to wtedy troche imponowalo ze ma władze, a jednoczesnie przerazalo i zerwalam znajomosc.Przez dlugi czas mnie sledzili, ze strachu ponad pol roku nie wychodzilam z domu a potem wyjechalam za granice. Potrafil przesuwac przedmioty sila woli , widzialam to na wlasne oczy i mial bardzo rozwinieta intuicje. Czesto tez robili te rytualy, raz chcial ze mna isc na spacer na obrzeza, na cmentarz wlasnie i mieli byc jego kumple.cos mnie tknelo i nie poszlam,potem sie dowiedzialam o rytualach. tak, bylam wtedy dziewica i szukalam romantycznej milosci. Bogu dzieki ze wyszlam z tego calo. Nigdy wiecej, to glupota igrac z zyciem ktore mamy tylko jedno