Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porazka.......

moj facet powiedzial ze w benny hillu wystepuja fajne babki....

Polecane posty

Gość porazka.......

nie wiem czy sie smiac czy plakac:O

Gość raczej z nizin społecznych
płakać bo takie one fajne jak dupa jeża w południe :)

Gość porazka.......
faceci w ogole sa dziwni:O juz w ogole nie wiem co mu sie podoba naprawde:O

Gość wiesz krzyskom podobaja sie
wszystkie dupy

Gość porazka.......
chyba zostane lesbijka:P

Gość porazka.......
niech ktos ze mna pogada:P

Gość beat it thats it
do---->porazka....... faceci w ogole sa dziwni juz w ogole nie wiem co mu sie podoba naprawde" ........... Nie ma chyba bardziej dziwnych,zaklamanych stworzen na swiecie niz kobiety........

Gość porazka.......
nie wiem...inne babeczki latwiej mi zrozumiec;) faceci sobie zaprzeczaja...a moze tylko moj tak ma:O:P

Gość porazka.......
widzisz wlasnie nie !!:O powazna byla rozmowa o tym ze teraz pelno sztucznosci w tv, no i stwierdzil ze wtedy w benny hillu fajne babki byly...hm...:P

Gość beat it thats it
a moze ty go tak cisniesz,ze nawet nie moze swojego zdania wypowiedziec?

W sumie to za wyjątkiem fatalnych fryzur niewiele im można zarzucić :P.

Gość hahahahahahahha
zmam takich,ktorym podoba sie Pars Hilton:P

Gość porazka.......
w ogole to tylko ja mam mu sie podobac a nie!! :P

Gość beat it thats it
no,co nie jest tak,ze gdy tylko wypowie swoje zdanie,zaraz go krytykujesz? dlatego po prostu sie boi cos powiedziec.W ten sposob doszlo do tego,ze go nie znasz.Jego gustu.A moze powiedzial to tak sobie,nie przykladajac do tego wiekszego znaczenia,poniewaz cos tam mu sie w ktorejs spodobalo.Ty zrobilas z tego glowny temat dnia.Nie jest to czasem tak?

Gość porazka.......
nie nie zrobilam tematu dnia, w ogole z nim o tym nie gadalam...(powiedzial to juz kilka dni temu a teraz mi sie przypomnialo i sie wkurzam:P ) chyba poprostu za bardzo sie takimi rzeczami przejmuje...wlasciwie wole zyc w niewiedzy i myslec ze widzi tylko mnie:P tak baby sa glupie jednak....

a moj powiedzial raz, ze mu sie doda podoba. zalamal mnie tym. a to: \"no,co nie jest tak,ze gdy tylko wypowie swoje zdanie,zaraz go krytykujesz? dlatego po prostu sie boi cos powiedziec.W ten sposob doszlo do tego,ze go nie znasz.\" wydaje mi sie bezsensu. bo chyba nie wybiera sie sobie faceta na podstawie samego wygladu? TRZEBA go znac, inaczej trudno sie w nim zakochac... chociaz potem i tak zaskakuja takimi wyskokami, jak \"podoba mi sie doda\" i tego nie rozumiem. :/

Gość porazka.......
my chyba jestesmy inaczej skonstruowane i juz:) facetom kazda babka sie podoba, ktora na biust i tylek taki jak trzeba. chyba wypadloby sie z tym pogodzic:P

Gość porazka.......
nie wiem, mi sie wydaje ze jak kobieta patrzy na faceta to patrzy poprostu, podoba jej sie i tyle. a facet - wzrokowiec- od razu patrzy jak na obiekt pozadania(?)...mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi. moze mam jakies skrzywienie:P

ale czemu akurat na dode? :p jakby nie mogla mu sie podobac zamiast niej jakas naturalna, delikatna inna przypadkowa osoba publiczna? tylko taka plastikowa, sztuczna, kiczowata, dmuchana, oblesna doda? :o ja w ogole nie jestem do niej podobna, wiec zastanawiam sie, jakim cudem jednoczesnie podobam mu sie ja i taka doda? chyba to ze facetom podoba sie wszystko co ma dupe i cycki to jednak prawda, bo nie widze innego rozwiazania... ;]

chyba masz skrzywienie :) A tak naprawdę, to po prostu jesteś mocno zaangażowana, masz temperament i nerwy puszczają. Kobiety patrzą na innych mężczyzn, faceci patrzą na inne babki. Dopóki nic z tego nie wynika prócz patrzenia, co w tym złego? Byleby nie przekraczać granic dobrego smaku, jeżeli facet idzie z dziewczyną i ogląda się za innymi, to jest to nietakt. Ale powiedzieć \"patrz, jaka ładna\"? Ok, ładna. Ładnych jest duzo. Ty jesteś JEDYNA ;) Nie dręcz się. Dobrej nocki :)

Gość porazka.......
żółw żółwiowi oka nie wykole ---> zazdroszcze ci tego zdrowego podejscia do sprawy:) i dziekuje:)🌻