Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda Nie M

Moj chlopak pochodzi z biednej rodziny

Polecane posty

Gość Magda Nie M

Historia stara jak swiat. Na poczatku nie przeszkadzalo to mi wogole. Za to moj tata byl przeciwniekim naszego zwiazku. Ale ta roznica coraz bardziej mi przeszkadza. On mieszka w jednym pokojem z 3 bracmi, paranoja. Zero prywatnosci. No i nigdzie nie wychodzimy, bo mu szkoda. On pracuje, ale wszystko co zarobi idzie na jego studia. Jego rodzice to tez 3 swiat - matka nigdy nie pracowala, ojciec jest budowlancem. Zarabia malo, a podzielic to na 3 dzieci jest ciezko. Nie rozumiem dlaczego jego matka nie ruszy dupy - tylko siedzi w domu i plotkuje z sasiadkiami.

Gość nebesen
no widzisz brak forsy nie razi tylko mentalnosc . ale tez nie jego tylko matki. olej wyjscia. niech lepiej chlopak troche pomoze braciom.

no wiesz jak pojedziesz na studia i rodzice nie będę cię utrzymywać to raczej trzeba oszczędzać a swoją drogą \"ojciec jest budowlancem\" i \"Zarabia malo\" przy koniunkturze w budownictwie przez ostatnie parę lat :D no ale w końcu jest mało i \"mało\" :classic_cool: podejrzany ten temat :P

Gość nebesen
no wiesz -ile by nie zarabial. utrzymuje 5 osob

Gość tfyfy
to dla Ciebie ma znaczenie ile ma kasy?? to żal mi tego chlopaka, ze z Toba jest;/

Gość nebesen
kasiu to ty koniecznie szukaj kogos agresywnego moze hitler?

Gość tfyfy
biedny przeciez nie znaczy nieinteligentny. ze na budowie pracuje, to juz nie moze byc inteligentny? ;/

Gość nebesen
slyszalam ze na budowach to sami intelektualisci kanta tam omawiaja

Biedny nie znaczy głupi...ja do bogatych nie należę a za głupią się nie uważam...po prostu niektórzy ludzie jakiś tam czas temu nie mieli możliwości się kształcić,bo pieniędzy na to nie było a zarobki były kiepskie...:) więc nie oceniajcie tak tych ludzi...dają swoim synom to na co ich stać ...a ty autorko nie powinnaś marudzić tylko zrozumieć że on nie ma możliwości ...chyba wolisz żeby wydał wypłatę na studia niż na drogą kolacje dla ciebie.

Przecież na Kaśka__195 sobie jaja robi :D :D Nie można być aż tak tępym :D Poza tym powinno się bronić swoich Kasiu, a nie jeszcze na nich najeżdzać :D (należysz do najgłupszych osób na Świecie :))

Ciii... - co ma kasa do wykształcenia ? Więcej bogatych jest wśród tokarzy, kowali z wykształcenia ale zaradnych kombinatorów. Ci po studiach zazwyczaj klepią biede na posadkach za 900-max 2000zł. Zapytaj chłopa od ziemniaków albo świń ile ma kasy :)

Gość to żenada
Tak myślałam okruchu , niedowartościowany zboczuchu!!!!!!!!!!!!

Gość to żenada
i widzisz mala pipko