Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotrek_22

co sądzicie o facetach romantykach

Polecane posty

Gość piotrek_22

Witam wszystkie dziewczyny, co sądzcie o facetach romatykach tzn , wrażliwych nie-burakach , studencikach - intelektualistach ? życiowe pierdoły ? Pozdrowionka dla wszystkich forumowiczów i -ek :) Peter

w zasadzie to facet musi być konkretny. ja osobiście wolę tych twardych. może być romantyczny, zabrać wieczorem an spacer,ale jak zacznie pisać wiersze, nazywać mnie skięzniczką i wróżyć z gwiazd na niebie to u mnie odpada

Gość fdsae
ale dlaczego twierdzisz ze romantycy wroza z gwiazd na niebie ? To jakas skrajnosc. TAk samo pisanie wierszy - do tego trzeba miec talent i 90% romantykow tego nie robi.

Gość fdsae
twardy - przez romantyzm rozumie zrobienie rozruby i nacpanie sie.

Gość fdsae
ja nie jestem romantykiem . Tylko wrazliwym typem.

Męski to taki który w razie rozróby obroni mnie, a nie ucieknie gdzie pieprz rośnie...Który jak bede niegrzeczna ustawi do pionu,a gdy bede smutna przytuli...

sprzedawca czyli nie ma brak ideii to brak takich facetów:P

Gość nbbv
Męski to taki który w razie rozróby obroni mnie, a nie ucieknie gdzie pieprz rośnie...Który jak bede niegrzeczna ustawi do pionu,a gdy bede smutna przytuli. taki nie chcialbym byc , bo pewnie dla innych jest ch ujem i niezłym ziolkiem , a tylko swoją kobiete szanuje .

Gość nbbv
a co sadzicie o facetach , ktorzy sa dobrzy tylko dla swoich kobiet , a ze wszystkimi wokol walczą i robią rozruby.Wiele kobiet lubi takich , ktorzy ich obronią , a nie dba o to co tak naprawde sobie reprezentuje ta chołota.

Gnom jeszcze cos... rozejrzyj sie wokol kiedy dla kobiet meski znaczy 2metry wzrostu...i z kasa.. a romantyk znaczy taki piszacy wiersze... jesli to wzbudza w Tobie smiech jak we mnie... to dobrze bo trzeba stac ponad tym...

więcej niż śmiech sorry ale jak widzę takie płytkie podejście do rzeczywistości to mi się nóż w kieszeni otwiera:P

Sssilly no nie przesadzaj czy ja kogoś pociąłem :P ja grzeczny jestem:P

\" nbbv a co sadzicie o facetach , ktorzy sa dobrzy tylko dla swoich kobiet , a ze wszystkimi wokol walczą i robią rozruby.Wiele kobiet lubi takich , ktorzy ich obronią , a nie dba o to co tak naprawde sobie reprezentuje ta chołota. \" Ja prawie taki jestem:P.Ale rozrób nie szukam tylko inni są dla mnie mniej ważni:P. A znam romantyka:P.Próbował się zabić bo od babki kosza dostał:P.

Gość jezeli nie pisze lzawych
wierszy, nie ciagnie mnie do kina na romantyczne dyrdymaly to bardzo chetnie powzdychalabym z kims takim do ksiezyca ;)