Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość woollskski

czy to zaostrzeni jak sie tego pozbyć ? pomocy

Polecane posty

Gość woollskski

od czego ? czy to zaostrzenia ? jak się tego pozbyć ? czy powinnam iśc do lekarza ? Więc tak choruje na astme oskrzelową aktualnie przyjmuje fliksotide 2 x 500 serevent 2 razy 50 singular 10 i w razie duszności berodual i nebulizacji byłam nie cały tydzień temu u lekarza, i było wszystko dobrze osłuchowo bez zmian, spirometria kiepska a tak po zatym wszystko dobrze i ja się czułam dobrze, a nawet wyśmienicie. Lecz od końca tygodnia zaczeło się psuć duszności do 5 razy na dobe i tu się zastanawiam bo duszności są inne niż do dotychczas znaczy zawsze duszność u mnie wygladała tak świszoncy oddech przy wdechu i wydechu lub kaszel no i ciężar w klatce. a teraz jest straszny ciężar w klatce, ale świsty tylko przy wydechu. jag by wydłurzony wydech.No i ten pef z 400 spada mi do 150/200 jestem w kropce nie wiem co robić, czy to możliwe by z dnia na dzień stan tak się pogorszył ? prosze o porade z waszej strony dziękuje i pozdrawiam

Gość igya pl
Przeczytaj tu: http://www.igya.pl/ciekawostki_parazytologiczne/alergia_moze_byc_spowodowana_pasozytami.html i się zastanów. tu frament: "Po wprowadzeniu rutynowego odrobaczenia każdego dziecka chorego na astmę ustępowały objawy duszności niezależnie od tego, czy dziecko chorowało od 2 czy od 10 lat. Astma ustępowała u dzieci, ich rodziców i dziadków. Leczeniem obejmowałam cała rodzinę..."

Gość kjhgtfrdfg
macie jakies porady ??