Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Rilanja

koniec z lenistwem! ćwiczenia , ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenia!

Polecane posty

Gość Rilanja

Obudziłam się dzisiaj rano i doszłam wniosku , że czas na zmiany! Ne jestem zbyt atrakcyjna , wydaje mi się , że raczej wzbudzam śmiech niż zachwyt moją figurą , wyglądem w ogóle :( Naprawde jest ze man zle , a mam dopiero 19 lat ... Staram się dbać o siebie , dbam o włosy używam odżywki , biore 2x dziennie prysznic , smaruje sie balsamami , przed snem dokłądnie zmywam makijaż , reguluje brwi ale i tak :( mi to niezbyt pomaga bo mam zwały tłuszczu na brzuchu i tyłku ... jestem starsznie nieproporcjonalna 😭 biust 90cm talia 74cm biodra ok 99cm łydka w najszerszym miejscu 31cm , kostka 19cm , a nadgarstek 12cm jestem niska i mam drobne kości , a ogromny tyłek i brzuch !!! jak zaczynam sie odchudzac to naturalnie trace biust i rece mam jeszcze chudze , a tłuszcze z bioder nie znikają ! Postanowiłam , że od dzisiaj będe ćwiczyła każdego wieczora i z rana nad sylwetką po tem prysznic i balsam antycellulitysowy nivea - może nie dziaął rewelacyjnie ale naprawde wygładza skóre :) Czy ma ktoś podobną figurę ? czy komuś udało się wymodelować proporcjonalna sylwetke ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować