Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krupkins

tesknie za swoim bylym smutno,zle...

Polecane posty

Gość krupkins

wczoraj bylam na imprezie na ktorej byl tez moj byly facet, nie widzialam go kilka miesiecy, nie jestesmy razem juz pol roku i teraz jak go zobaczylam jakos wrocily wspomnienia, nie gadalismy nawet....jakos tak zaczelam teraz o nim myslec..wiem ze nie bedziemy i bym nie chciala nawet bo to by nie wyszlo ale beznadziejnie sie czuje ze teraz mam taki dziwny stan:( dlaczego tak:( smutno miii..buuuuuuuu

Minie- to zrozumiale ze wrocilo wszystko jak go zobaczylas. Jutro bedzie lepiej. Tylko bron Boze do niego nie pisz

Gość krupkins
nie bede pisac do niego ale nie ukrywam ze pewnie bym sie ucieszyla gdyby on sie odezwal..buuu...beznadziejnie sie czuje i plakac mi sie chce! ciekawe co on czuje..a zreszta to juz bylo, mjinelo i nie moge tak!!!!!

Pol roku to bardzo malo. Mi to zajelo ok 1,5 .... tak mi sie przynajmniej wydaje

Gość fisiolek
myslalam ze juz minal ten czas kiedy to przezywalam itp a tu boom:( mam nadzieje ze minie to bo okropny jest taki stan:( w ogole dlaczego tak sie dzieje ze kurcze tyle razem przezylismy itp i nagle jakbysmy sie nie znali...2 lata razem a teraz nic:( dziwne to wszytsko, rozdtania itp;/

Moze lepiej tak sie nie odzywac, olac sprawe niz podtrzymywac kontakt a co za tym idzie niepotrzebne nadzieje. To kiedys przejdzie

Gość nawet sto lat
nie pomoże. jestem 6 lat po ślubie, a do byłego nadal mam sentyment.i choć to ja od niegoo odeszłam (powód był ku temu), to jak słyszę kawałek przy którym pierwszy raz się kochaliśmy, to łapię doła a czasem nawet płaczę. durnota, ale co zrobić? nadal mamy ze sobą kontakt, ale najlatwiej jest gdy sie nie widzimy i nie słyszymy.

Gość krupkins
zwala:( wiem ze najlepiej nie miec kontaktu nie widziec itp no ale akurat stalo sie tak ze go spotkalam i teraz mam myslowę;/ pewnie tez bede miala zawsze sentyment mimo ze to tez raczej ja chcialam skonczyc a teraz mi sie ryczec chce:(((

Gość krupkins
:((( cały czas on łazi mi po głowie...mam doła, zastanawiam sie co on robi co mysli:( glupie to bo wiem ze nie bedziemy bo nawet bym nie chciala chyba a tu takie dziwne stany,why?:((((