Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ogórek

rzucam jutro pracę...

Polecane posty

i niech się dzisje co chce!! jak nie umieją zadbać o dobrego pracownika ich strata!! Trochę mi szkoda mojego dyrektora bo dobry chłopak z niego, ale właśnie nie umie zadbać o mnie to jego wina nie moja! pozdrawiam :-)

Gość ja juz rzucilam i nie zaluje
przynajmniej budzac sie rano nie mysle "o Boze znowu musze tam isc" :P

Gość Lanvin29
..też mam ochotę to zrobić, nienawidzę swojej pracy i całego kierownictwa, beznadziejni ludzie, którzy własną samoocenę poprawiają sobie tym, że kogoś innego mogą poniżać i na każdym kroku dawac do zrozumienia ze są lepsi...Dramat po prostu.Najchętniej bym to rzuciała w cholerę ale na razie nie mam nic innego an oku więc siłą rzeczy jeszcze trochę muszę wytrzymać.Ogórek pozdrawiam i trzymaj się cieplutko:)

Gość jaa...
jak dyrektorzy nie umieja zadbac o tzw cele pracownikow to ich strata,odwazna decyzja ale sluszna,trzeba sie szanowac

No widzisz ja lubie pracować i lubię mój zawód wykonywać, ale pieniądze też bardzo lubię i nie ukrywam.

Gość jaa...
chyba nie ma takiego czlowieka ktory nie lubilby pieniedzy,wydawac ich itp.Moze jak jutro zlozysz wymowienie to w Twoim szefie cos peknie,nie bedzie chcial stracic dobrej pracownicy i zmieni swoj stosunek do Ciebie

Nic mnie tam nie zatrzyma!! Zadne pieniądze!! Już mi tyle obiecywali, że im powiem prosto w oczy, że to kłamstwo! A i szczerze przyznam, że mam coś konkretnego na oku więc na głupa nie odchodzę!! Wszystkim z kierownictwa firmy (oprócz mojego dyrektora) dedykuję moją stopkę!! :-)

Gość jaa...
no i prawidlowo,tym bardziej jak masz juz na cos oko,to po co sie meczyc,a oni niech zaluja ze odeszla od nich dobra pracownica

Gość jaa...
ups sorki;-)

Gość Nałęczowiankę
Uważaj, jest takie powiedzenie: "żeby kózka nie skakała" i następne: "nosił wilk razy kilka...". Następnej pracy będziesz szukać w Irlandii, tam dopiero nauczą się co znaczy szacunek i dla pracy i dla pracodawcy

Nie nie ma opcji żebym wyjechał !! Tu sie urodziłem i tu jest mój dom :-) A kto nie próbuje....

Gość bbgtbndgtnghhn
ja też rzuciłam robotę z dnia na dzień, ale nie załuje, nie muszę już oglądać tych mord

Gość Idę do pracy
idę do pracy przez bagna i las idę przez błoto by zdążyć na czas idę do pracy przez rowy i doły idę przez bagno pogodny wesoły idę do pracy przez gruzy po piachu idę przez bagno bez obaw i strachu idę przez pole idę przez las idę do pracy by zdążyć na czas idę do pracy przez rowy i doły idę przez bagno pogodny wesoły idę przez pole idę przez las idę do pracy OSTATNI RAZ

Ja zwykle jestem spokojna ...ale jak się zdenerwuje naprawdę to jestem spontaniczna i impulsywna ...i jeśli ktoś by mnie wkurzył wzięłabym rzeczy ,i po prostu wyszła...