Gość koraaaa Napisano Grudzień 9, 2007 dla odlotowych z fantazją :) http://www.allegro.pl/item281816787__rewelacyjny_kapelusik_h_m_nowy_.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ellinka 0 Napisano Grudzień 9, 2007 i co w nim takiego bajeranckiego? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koraaaa Napisano Grudzień 9, 2007 na łepku fajnie wyglada taki przekrzywiony :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ile byś za niego chciała Napisano Grudzień 9, 2007 to po pierwsze i po drugie czy jest możliwość zakończenia aukcji przed czasem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koraaaa Napisano Grudzień 9, 2007 a można w trakciea aukcji zmienić opcje? zawsze sie mozna dogadac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katis 1 Napisano Grudzień 9, 2007 Nie jest znowu taki zły. Kolor mógłby być inny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koraaaa Napisano Grudzień 9, 2007 powiem wam tylko ze on bardziej pod brąz podchodzi niz szary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aż się uśmiechnęłam 0 Napisano Grudzień 12, 2007 czapki są po 20 normalnie, bo obnizce to ja nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koraaaa Napisano Grudzień 12, 2007 oczywiscie ze po obnizce ----totez wystawiłam za grosze a nie za 24 jak jest na metce na allegro jest gigant co kupuje za 9,9 zł a wystwia 39 i ...ludzie kupują na kup teraz! ps/ a szpil jest taki ,ze kapelusik jest wystwionyza mniej niz kupiny!!! / do sprawdzenie w sklepie / ryzyk fizyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość urabura pani podwóra Napisano Grudzień 14, 2007 jest baaaaardzo fajny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marketa 0 Napisano Grudzień 15, 2007 Niegłupi ten kapelusik.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach