Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maja12

boze dziewczyny co to moze być????

Polecane posty

kochałam z moim facetem w piątym dniu cyklu, nie zabespieczyliśmy się, po paru dniach zaczęły mnie boleć piersi i brzuch tak jak na okres co mam do teraz, powinnam za pare dni dostac juz następny okres a od godziny jak tylko wstane i sie wyprostuje strasznie mnie kłuje w samym dole brzucha, na samym środku, kompletnie nawet iśc nie moge, tylko siedzieć:-(

piersi mi tak urosły i strasznie bolały, ze każdą zyłke przez nie było widac, natomiast teraz przed zbliżającą sie miesiączką przestały boleć :-(

Gość Lanvin29
też tak miałam jak byłam w ciązy:)

o matko... Zapewne w ciąży jesteś:) Ciesz się, wiesz jak wiele par ma teraz problemy z zajściem? Jesteś wybrana:)

Gość z pewnoscia to objawy
zblizajacego sie okresu. Mnie tez bolaly piersi na 2 tygodnie przed okresem, mimo ze wczesniej tak nie mialam, a kilka dni przed samym okresem przestaly bolec. Brzuch boli mnie od miesiaca, a mimo to w ciazy nie jestem, wiec skoncz panikowac, a jak jestes taka zeschizowana to zrob test

ale to kłucie trwało godzine i przestało teraz...już sama nie wiem....

właśnie mierze tempeature i mam 37.5:-( czy przed okresem tez sie temperatura poswyższa, dodam ze czuje sie dobrze, zawsze jak już miałam 37.4 to czułam sie źle

Gość QQQQQQQQ
moze to owolacja i dlatego Cie kluje w dole brzucha

Gość QQQQQQQQ
kochałam z moim facetem w piątym dniu cyklu, nie zabespieczyliśmy się, po paru dniach zaczęły mnie boleć piersi i brzuch to ilo dniowe masz cykle??

Gość QQQQQQQQ
ja w piatym dniu cyklu mam jeszcze okres

ja też miałam okres, cykl sie liczy od pierwszego dnia miesiączki

Gość QQQQQQQQ
to malo prawdopodobne zeby 5 dzien cyklu byl dniem plodnym. Pewnie boli Cie na okres.:)

może i na okres nie wykluczam, ale moja koleżanka farmaceutka zaszła w ciaże właśnie podczas okresu:-(

Gość QQQQQQQQ
przy takich cykleach ok 15 dc powinnas miec owolacje -najwczesniej- plemniki nie zyja tak dlugo:)

Gość QQQQQQQQ
widocznie miala krotkie cykle:) nie martw sie na zapas... naprawde jest to malo prawdopodobne

Gość QQQQQQQQ
a i taka temp to normalka .

Maja, weź się bryknij do ginekologa, tak jak napisała QQQQQQQQ zajście w ciążę w 5. dniu cyklu przy tak długich cyklach graniczy z cudem. Cuś się może dziać niedobrego, skoro aż tak okrutne boleści masz.

poczekam na ten okres jak nie przyjdzie to pójde do lekarza i dziękuje za wszystkie wypowiedzi

Gość majka sluchaj
ja zaszlam w ciaze trzy dni po okresie. okres mialam 5 dni wiec w 8 dniu cyklu, jakos tak. moja siostra pod koniec okresu, a zazwyczaj ma 5-6 dni. bole w dole brzucha mialam i to silne baaaaaaaardzo ze nie moglam sie ruszac, sutki mnie bolaly okrutnie. myslalam ze czas na okres ale dupa. a te bole zaczely sie w 4-5 tc, wiec myslalam ze mi sie spoznia ale zrobilam test i wyszedl pozytywny. wiec idz po test dla wlasnego spokoju, najlepiej dwa. jeden zrob dzis. drugi dla pewnosci po paru dniach i jak ciaza to do lekarza. czasem te bole sa niebezpieczne. a w polaczeniu w plamieniem to zagrozenie moze byc, jak w moim przypadku to bylo. a teraz czekam bo za dwa miesiace rodze. pozdrawiam