Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sparklingfrost

boze jak mi zle

Polecane posty

Gość sparklingfrost

dzwonie do mojego chlopaka ktory w tym momencie jest w szkole...zamienilam z nim dwa zdania a tu nagle on zaczyna rozmawiac z kims innym z jakimis ludzmi zaczynaja sie mi smiac do sluchawki....rozlaczylam sie... boze myslalam ze on jest powazny....jestesmy razem 4 lata chcielismy sie zreczyc w swieta...ale mi sie wsyztskiego odechcialo przez to jak mnie w tym momencie potraktowal...jak jakas idiotke... boze jak ja sie teraz czuje:(

Gość eee tam przesadzasz

Gość sparklingfrost
normalnie mi lzy leca wiesz?

Gość eee tam przesadzasz
oj pewnie chcial sobie zazartowac w ramach odstresowania sie od nauki a ty robisz z igly widly. rzeczywiscie zajmij sie czyms bardziej pozytecznym zamiast ciagle do niego wydzwaniac.

Gość a po co masz dola
a jak sie rozlaczylas to zadzwonil potem czy olal cie??

Gość sparklingfrost
to ze dzwonie do niego w waznej sprawie nie widzielismy sie dwa dni a on? odbiera i zaczyna sie smiac i jacys koledzy mowiac cos do mnie do sluchawki...to jest takie fajne? facet 24 lata a taki debil...;(

Gość sparklingfrost
napisal ze sie czepiam bo oni specjalnie zaklocali...a gdyby taka sytuacja zdarzyla sie na odwrot to on by pewnie juz nie chcial ze mna w ogole rozmawiac....:(

Gość z bani mu jak wróci

Gość zagubiona w gaszczu
ale o co chodzi? dal kogos innego do sluchawki i smiali sie z Ciebie? ale z jakiego powodu? nic nie rozumiem z tego co napisalas :| znasz tych znajomych?

Gość sparklingfrost
nie znam tych ludzi...on sie smial oni cos krzyczeli do sluchawki...pierwszy raz mi sie cos takiego zdarzylo,dlatego tak to przezywam...myslalam ze moj facet jest inny...:(

Gość a po co masz dola
tez bym sie wkurzyla i nikt nie lubi jak sie go lekcewazy ale nie pisz lepiej o tym tutaj bo cie tylko zjada tu nikt nic nie rozumie

Gość eee tam przesadzasz
poczula sie urazona bo dowiedziala sie ze facet oprocz niej smie miec tez wlasne towarzystwo.

Gość zagubiona w gaszczu
hmm moze troszke za mocno sie bulwersujesz i nieptrzebnie az tak rozpaczasz? faktem jest ze facet nie wyczul Twojego nastroju ale to nie zbrodnia. Wnioskuje ze skoro dzwonilas w waznej sprawie to bylas powazna i tego od niego oczekiwalas. no ale druga osoba nie zawsze sie zachowuje zgodnie z naszymi oczekiwaniami. Pogadaj z nim lepiej i zapytaj spokojnie dlaczego tak postapil, moze to pozwoli Ci go zrozumiec i nie przejmowac sie az tak calym zajsciem. Zadzownilas pewnie w trakcie ich zgrywow, wiec zaczeli cos wkrecac smiesznego i dlatego Twoj facet sie smial. Wszystko bierzesz do siebie, ale oni raczej nie smieli sie z Ciebie. Nie znam sytuacji, wiec najlepiej pogadac z chlopakiem

Gość sparklingfrost
wiedzieli ze do niego dzwonie ja...najpierw on zaczal sie smiac pozniej oni zaczeli krzyczec cos do sluchawki ciagle... poczulam sie zlekcewazona...nie mam 15 lat i nie pozwole na takie traktowanie.