Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siwateczna depresja

Czuje sie oszukana

Polecane posty

Gość siwateczna depresja

Jestem z gosciem od ponad trzech lat. Ogolnie miedzy nami układa sie raz lepiej raz gorzej ale ogolnie bylo na plus. Gdy sie poznalismy po jakims czasie ON poinformowal mnie ze ma dzieciaka, ale ze z matka tego dziecka nie byl i nie jest w związku malzenskim. Ot jak to nazwal "błędy czasów młodości" Do dzicka nic nie mam chce zeby bylo szczesliwe w warunkach jakie ma. Jets tylko jedna kwestia która teraz przelala czare: Gosciu oswiadczyl mi ze zaraz po swietach chce wyjechac na jakis czas w gory z dzieckie - ucieszylam sie w w koncu zmotywowal sie zeby troche czasu spedzic z szesciolatkiem, przy czy juz po godzinie osiadczyl mi że na ten wyjaz jedzie równiez matka jego dzicka. Wczesniej planowalismy ale niezbyt intensywnie wyjazd wspolny by odpocząć. Ja na prawde nie mam nic przeciwko wyjazdowi ojca z dzieckiem ale czemu łaskawca zabiera rowniez ją. Ta cala sytuacja komplikuje sie dodatkowo - a moze wlasnie doskonoale daje rozwiazanie. Swieta spedzam osobno gdyz Jego "kochany" tatus mnie nie akceptuje -coz tchórz nie potrafil zadziaać przez te wszystkie lata na poprawe tej sytuacji wiec pewnie bedziemy sie widzieli ostatni raz 21 grudnia cha cha cha. Całości smaku dodaje jeszcze jeden fakt - planowalismy spedzic razem sylwestra ale w tej sytuacji ja na prawde nie mam najbmniejszej ochoty spedzac tego dnia z tchudzem i emocjonalną kaleką. MAm wrazenie ze dojrzealam juz do odciecia tego trujacego bluszczu!!!

Gość masz 15 lat
??

Gość najwyższy czas to zakonczyc
szkoda tych 3 lat....

Gość siwateczna depresja
2 x tyle

ej ona ma racje, facet ma nowa laske to sobie wymyslil jakies wczasy z dziewczyna bachorem i mamusia normalnie porazka jak to wyglada?

Gość swiateczna depresja
JAk byscie ocenili cala te sytuacje mam wrazenie ze sytuacja jest chora. DZis wlasnie powiedzialm Jemu, ze nie wiem czy pójdziemy razem na sylwestra, ze właściwie może z kimś pójde i powtarzając jego słowa nie będzie miał niczegop rzeciwko temu bym sylwestra spedzila z inną osobą. Chyba mu sie glupio zrobilo! Podrzucicie mi jakies pomusly by jescze sie pomscic

Gość djhjdffjfhhhf
mścisz się sama na sobie ciągnąc to jeszcze. to nie jest tak że facet jest kaleka i boi się przeciwstawić ojcu itp. jemu po prostu to wszystko pasuje i dlatego jest jak jest. raczej rodziny ten facet nie zamierza z tobą tworzyć. jest bo jest - bo to znosisz.

Gość to i ja
serio - nie mścij się na nim - kompletnie go olej - żyj dalej! Szczerze życzę ci dużo szczęścia - ale z kimś innym :-)