Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zygzakowata

NIEZWYKŁE PRZYCIĄGANIE...

Polecane posty

Prosta sytuacja: koleguję sie z kimś o kim wiem, że jest we mnie zakochany. Zastanawiałam sie czy nie moglibysmy być razem, dopoki on nie przyprowadzil kiedys swojego kuzyna. I zwariowałam- ten kuzyn dziala na mnie jak magnes, jest niezwykle pociagający, wciaz o nim myślę. Czasem piszemy do siebie smsy, nie wiem jak to dalej pociagnąć. Co zrobic, skoro tamten jest we mne zakochany a ja tymczasem zauroczylam sie jego kuzynem i jak to zrobić zeby wysłac temu kuzynowi sygnaly, że jestem nim baaardzo zainteresowana:/

Gość himen
ale wy kobity macie problemy:/

Gość ja bym...
skoczył :classic_cool:

Na Twoim miejscu, dałabym sobie spokój, bo możesz boleśnie odczuć, ale \"przyciągnie \" ziemskie, kiedy zrozumiesz, że ten \"magnez\" skopał Ci właśnie tyłek. :D Zanim więc poddasz się złudnemu przyciąganiu, spójrz trzeźwo na tę \"prostą sytuację\" i jak to już kiedyś ktoś mądry napisał: \"bajki są dobre w każdym wieku, ale należy odróżnić mimo to fikcję od prawdy albowiem fikcja może wyrządzić wiele niepowetowanych strat\". Życzę więcej zdrowego rozsądku. :D 🖐️

No dobrze, a jeszcze jakieś rady?? Niedwano ten kuzyn znowu wyslal mi sms:/ Cos jest na rzeczy, ale mi glupio przed tym zakochanym we mnie:(