Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Livia_2

Piszcie o problemach pomogę!

Polecane posty

Gość dobra zaryzykuje
nie mam pracy. szukam jej bez ustanku ale albo jestem za młoda albo za stara albo nie studiowałam kierunku jaki jest wymagany.... ble, ble, ble. brak pracy to dla mnie potężny problem. nie mam pieniędzy i kontaktu z ludźmi. co mi na to poradzisz?

no na głowie kuzynka mi mówiła bo jest fryzjerką że one zaczynają rosnąc z dwóch miejsc i dla tego pomożesz

Gość doradze za darmo
za granica pracy poszukaj....

Gość herkasa
mam rozstępy po ciąży,nie mam kasy,bo walczę wciąż o alimenty.Do tego ojciec moich dzieci odszedł ode mnie do młodszej i kończy się mi umowa najmu mieszkania.co mi poradzisz?

jakie masz wykształcenie? może warto zrobic jakieś studium? to napewno Ci pomoże - czego dokładniej szukasz jakiej oferty?

herkasa : Na rozstępy są kremy:) co do dziecka współczuje takiego ojca... kochana rodzice Ci nie pomogą? może wtedy mogłabyś znaleźdz pracę i poukładac to wszystko - opisz mi swoją sytuację bo tak to nie za dużo mogę powiedziec

Gość to sem jaa
no to wam poradzila:O prawdajest taka,ze kazdy jest panem wlasnego losu i nawet dobre rady wam nie pomoga! "umiesz liczyc?licz na siebie!" i tego sie trzymajcie!

Faith Hope Glory : nic innego Ci nie poradzę Tylko to żebyś jej poszukał :) i nie na siłę... nie myśl o tym może mowa sąsiadka to właśnie ta? :)

Gość herkasa
Kiedy mam robić studium kiedy mam 6 dzieci w wieku 1-13?Z kim zostawię?

Gość herkasa
Jakie studium,ja tylko podstawówkę mam :(

Alcia Czarna Powiem Ci to co kiedyś koleżance ona też zdawała Powiedziałam jej że zda bo nie ma innej opcji! dlaczego ma nie zdac? przecież to tylko samochód my nim kierujemy... to tak jak facet :) Dasz radę !

Gość dobra zaryzykuje
chcę pracować tu, a nie za granicą. mam wyższe i podyplomowe.ukończyłam 2 kierunki studiów.

jestem nudny, nieśmiały, nieciekawy, z nudnym życie, zamknięty w sobie, bez bliskich znajomych, bez dziewczyny, bez doświadczeń, bez zainteresowań, bez perspektyw, z kiepskim charakterem, do tego wyglądam niewyjściowo i mam kiepski styl ubierania... czy można by coś z tym zrobić? jak? i czy jest w ogóle sens w moim wieku (23)? a jak jest to jak znaleźć motywację do robienie tyego czegoś?

Gość herkasa
Livia,mówiłaś,że pomożesz!!!!!!!!!!!!

eta koleżanka się nie zna ja wam podoradzam Alicja Czarna ubierz czarną fajną miniówkę uda się na pewna a jak nie a po co komu prawo jazdy aha i zielone majtki na noc

herkasa Już, już musiałam na chwilkę odejśc od kompa Jakie studia skończyłaś?

Gość yemu
brak mi pewnosci siebie, jak ja zwiekszyc?

a ja wygrałem życie no sytuacja patowa ale zawsze dzieci w etjopji mają gorzej jedź tam będziesz królem zabawy i dobrego gustu

Kurcze cięzko mi tak doradzac na szybko bo chce Wam dobrze doradzic napiszcie na gg :)

piąte koło nie mam paszportu :O wyrobić nie pójdę bo... patrz wyżej :O pieniędzy na bilet też nie mam :O i pewnie nigdy mieć nie będę bo... patrz wyżej :O języka nie znam :O może jakieś lepsze rady 🖐️ a twój problem jest prosty do rozwiązania idź do najbliższego fryzjera i zamów usługę \"golenie na łyso\" ;)

yemu cholera ciężka sprawa z tą pewnością co najmniej łykaj magnez i może wietnamskie masaże pomogą w ostatecznosci czosnek jest dobry na wszystko