Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Haniutka

Czy jest tu jeszcze ktoś kto jest tak samo samotny jak ja?

Polecane posty

Gość madekkk
bedzie jak w Bidget Jones.......umre stara samotna i zjedza mnie psy:(

Gość wiecie co a ja czuje....
madekkk lacze sie w cierpieniu...... mam to samo

Ech, biedne wy kobietki, wszystkie bym was chciał ukochać ;) Ale tak naprawdę wystarczyłaby mi tylko jedna. Zwykła dziewczyna, której oddałbym całe swoje serce i duszę. Taka, z którą każdy dzień byłby niezwykły. Z którą zwykła rozmowa o tym jak minął dzień sprawia, że lepiej się czuję. Dziewczyna, przy której chciałbym codziennie zasypiać i budzić sie. Dziewczyna, której dam tyle przyjemności ile będę w stanie, zawsze gdy tego będzie chciała ;) Takie moje małe marzenia, może kiedys się spełnią :)

Gość madekkk
DO Rincewinde........... Mam nadzieje ze Twoje marzenie sie spelni........ A sobie nieskromnie zycze tego samego..... Zwyczajnego faceta........ Ktory bedzie lubil moje obiady......calowal na powitanie....przytulal przed zasnieciem....... Zycze tego...cicho......skrycie

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
rin i mad poflirtujcie sobie a może wyniknie cus fajnego? :P życze WAM tego

A najbardziej bym chciał znaleźć dziewczynę, która zaakceptowałaby wszystkie moje rozliczne wady :P A to juz może być problem.

Gość boli mnie bardzo
ja jestem samotna, ale bardziej niz ty. jestem bardziej samona niz ktokolwiek. gdyby nie laptop...

Gość madekkk
Uciekam.......:) Moze sie jeszcze kiedys spotkamy.........buziaki wszystkim:)

Gość madekkk
do Rincewinde.......... jak sie kocha .....to sie akceptuje wszytskie wady:) :) :) .........wystarczy tylko Kochac.......... a moze........aż Kochac........ ..............

Widzę, że sporo nas, samotnych. Rozmawiając z kimś na forum wydaje ci się, że jest blisko, na wyciągnięcie ręki. A tak naprawdę dzielą nas kilometry :( Madekkk, daj znać jak jeszcze kiedyś będziesz chciała pogadać, bo chyba cie lubię ;)

Gość dziadd
rin... nie puść już jej!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość madekkk
DO Rincewinde................7260731.........gg......gdybys kieds chcial pokonwersowac......o samotnosci:) Dobranoc wszytskim

Gość dziadd
madekkk BRAWO 🌻 sprzyjasz losowi!

Samotność jest straszna :( I to przeczucie, że nic, absolutnie NIC się nie zmieni... Jeśli jeszcze mogę - dołączam do grona...

Gość anna-sanna
i ja?

Fajnie by było się do kogoś przytulić... Nie mam wysokiej samooceny, wręcz przeciwnie...Ale czasami tak patrzę na moje znajome...niektóre nie grzeszą inteligencją...a jednak mają kogoś, kto je kocha...Za to, że są...po prostu...Ech :(

Gość nastepna maruda
oj chyba nie ma, Haniutko takiego... :( z moich doświadczeń to wynika raczej, że przytulenie to sie moze trafic czlowiekowi najwyzej przypadkiem...ech... 😭

\'Nikt nie będzie Cię pamiętał za Twe myśli sekretne... Proś więc Pana o siłę i mądrość, abyś mógł je wyrazić...\' O to właśnie chodzi...mam w głowie tyle myśli...tyle chciałabym powiedzieć...a jak przychodzi co do czego to koniec...i wychodzę na idiotkę, chociaż nią nie jestem :( Ktoś też tak ma? Bo momentami czuję, że wszyscy dookoła są super, a ja - wybryk natury...

Gość wiosna już tak blisko
;)

Gość kij w dupe wiośnie
samotna wiosna nie smakuje

Witajcie samotnicy 🌼 Czy Wasze doświadczenie w sferze uczuć jest zerowe - tak jak moje? Tzn...przewijali się jacyś, ale z żadnym nie byłam na prawdziwej randce...Tylko raz było spotkanie z przyjacielem z internetu...Oczywiście nic nie wyszło...Potem znowu poznałam kogoś w necie...pisywał na tym forum...Teraz...pojawił się ktoś...intrygujący, aczkolwiek otrzymałam już sygnały, że coś z nim nie tak...Ja po prostu jestem skazana na samotność :( Wiem, że nikt tego nie czyta...to chociaż dla siebie piszę...pamiętnik mi się zgubił...

Byłam z jednym frejerem ( bo inaczej go nazwac nie moge)..wszyscy mi mówili żebym przejzała na oczy.Rostawiłam go 8 mc temu a teraz jestem sama...samiusieńka..jak palec...:(Jets mi badzo żle...nie mam w nikim oparcia,ostoi...:(

Przynajmniej coś tam przeżyłaś...na pewno bywały piękne chwile...Ja nie wiem jak to jest być zakochaną i kochaną...:(