Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sandra_z_Mazur

Czy to dziwne?

Polecane posty

Ostatnio zaczęłam się tak zastanawiać, czy ja jestem dziwna skoro lubię gdy facet kończy na mnie, a potem robi mi zdjęcia? Próbowałyście czegoś takiego kiedyś? Ja ostatnio to uwielbiam, np. facet tryska mi na piersi, potem szybko robi parę zdjęć. Gdy je potem oglądam to się podniecam. Ostatnio trysnął mi na twarz i też mam fotkę :)

Fajna sprawa tez lubie robic zdiecia mojej zonie tylko ze staramsie zeby nie bylo widac twarzy (Jakis tam facet ) ma racje pamietaj o tym

Tylko ja mam te foty. Taka była umowa między nami. To mój aparat, po takiej sesji ja zabieram kartę pamięci, a mój facet może oglądać tylko ja jesteśmy u mnie :) Ale i tak wiem że by mi takiego swiństwa nie zrobił. To już prędzej ja sama, bo czasem mam ochotę coś pokazać na forum ;)

Gość cipolog
to dawaj te foty na poczte albo na forum

to nie ma problemu jak ty masz te zdjecia i tylko ty decydujesz Miałem tez zdjecia zrobione zonie ale ona je po jakims czasie wyrzuciła zeby ktoś przez przypadek nie zobaczył, szkoda bo to było 15 lat temu i ,......

Gość kiedy wyniki
jak chcialas pokazac cycki to trzeba bylo po prostu zalozyc taki temat a nie wymyslac sobie problem :O

Gość Fajne to
mogłabyś wiecej pokazać fotek. Twarzy nie widać, wiec luzik a np ja mógłbym pomęczyć małego patrząc sobie na Ciebie. Na pewno by Ci sie spodobało ze tak działasz na facetów. Daj wiecej fotek.

Przepraszam, na razie tyle wystarczy. Resztę zdjęć mam takich gdzie widać moją twarz. A nie znam się na tym retuszu komputerowym, poproszę kiedyś faceta to jakoś wytnie moją twarz może :) Do osoby wyzej - wcale nie chciałam pokazywać cycków. Chciałam zapytać czy ja czasem normalna jestem :) Ale jak piszecie że to nic nienormalnego to przy okazji pokazałam fotkę.

to napewno nic dziwnego ,wiele osob robi sobie zdiecia w czasie czy po ajedni lubia piss a ty wytrysk na siebie to tylko swiadczy o zaufaniu do partnera.

Gość Fajne to
Jak miałem kobiete to też robiliśmy sobie takie fotki z tym że ja je w domu też miałem. Niestety rozstaliśmy się i fotki zostały skasowane. Trzeba miec do siebie naprawde duze zaufanie, żeby to robic. Miec 100% pewności ze druga osoba tego nie wykorzysta za jakiś czas. No ale jak sie 2 osoby kochają to fajna rzecz takie fotki. Jestem ZA!