Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m38g

ciotka, kochanka, czy??

Polecane posty

Gość m38g

Siedzię i myślę, on - alkoholik, biedny, bezrobotny, ona konkubina, ono -syn i ja kobita sukceu-kupa szmalu, ciotka milionerka... Ja Go utrzymuje, on się leczy z picia i mówi wybrałem bo z Tobą spedzam Sylwestra w Szwajcarii, ja płacę on wymaga, nie może odejść od konkubentki bo nie jest gotowy na wojnę bo się leczy?? Co ja z tym mam zrobić??

Gość ciotka kochanka czy
idiotka? Stawiam na to ostatnie. :O

Gość m38g
zastanawaim se czy naprawde idiotka czy mnie olewacie??

Gość a o co chodzi
?

Gość m38g
no bo nie wiem czy mam Go rzucić czy poczekac az wytrzeżwieje?? i dac chłopu trochę czasu....

Gość umyć napełnić atramentem
ja też myślę, że masz nasrane i wymyślasz chujowe tematy :P

Gość też nauczyciel
Ty chyba kpisz! Pakujesz się w związek z alkoholikiem., w dodatku bezrobotnym więc chyba w roli sponsorki i to najprawodpodobnie chyba sponsorki jego rodziny, skoro ani myśli odejść. Czytałam to mnóstwo porażających bredni na kafeterii, ale nie sądziłam, że kobiety potrafią być aż tak niebotycznie naiwne i głupie.

Gość wypunktujmy
on - bezrobotny alkoholik ona - konkubina ono - syn konkubiny ja - bogata kandydatka na konkubinę bezrobotnego alkoholika odpowiedż na pytanie: co z tym zrobić? Dać kasę onemu na prezenty dla onej i onomu w końcu święta idą a ty masz ciotkę - milinerkę będziesz se mogła co miesiąc nowego konkubenta fundnąć, no chyba, że ciotka się wkurzy!