Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie blagam

niemiecki-prosba o przetlumaczenie

Polecane posty

Gość pomozcie blagam

Witajcie kupilam cos na ebayu ale osoba sprzedajaca nie poinformowala mnie o dacie waznosci produktu czy mozecie mi pomoc i przetlumaczyc ponizszy tekst na niemiecki???POMOZCIE!! W zwiazku z tym ,ze mam b.wrazliwa i alergiczna cere nie mam zamairu kupowac kosmetyku bez okreslonej daty waznosci, stwierdzenie sprzedawcy ze produkt mozna uzyc 2 lata od otwarcia nie ma nic wspolnego z podaniem daty waznosci. Informacje o braku daty produkcji sprzedawca zawarl tuz przed samym koncem aukcji. Pomimo emaili z zapytaniem o date nie dostalam odpowiedzi. W takim razie nie czuje sie zobowiazana do zakupu nieswiezego niepewnego produktu pozdrawiam.

Gość to bedzie tak
Ob Mann oder Frau: Gina vernascht sie wieder alle! Die Faust in der Fotze einer Freundin oder einen Dildo im eigenen Fickloch, sie kennt keine Hemmungen. Am liebsten sind ihr jedoch die vor Erregung zitternden Schwänze, die sie mit ihrer geilen Gesichtsfotze und zügellosem Verlangen bis zum Erguss abwichst und bläst. Ein Schwanz scheint ihr nicht zu genügen und sie lässt sich ihre enge Mösen- und Arschspalte gleichzeitig durchficken. Kein Tropfen Saft entkommt ihrem versauten Maul und ihre Titten bleiben von der Spermaflut auch nicht verschont.

Gość pomozcie blagam
haha glupia nie jestem ucze sie niemieckiego wiec wiem co napisales jak ci sie nudzi wyjdz na spacer a nie zasmiecaj mi topiku !!

Gość pomozcie blagam
do sdadsa marta czy ty wiesz co on napisal??? przeciez to sa zboczone rzeczy o bzykaniu itd a ty prosisz go zeby ci przetlumaczyl list o mikolaju zwariowalas???

Gość upppppppppppp

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin Aby moje marzenie sie spelnilo wysylam wam go ... Caluski..