Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ELKA2323

JAKĄ MIAŁYŚCIE BHCG W 5 , 6 TYGODNIU CIĄŻY??

Polecane posty

Gość ELKA2323

JA WŁASNIE WCZORAJ ODEBRAŁAM WYNIK, MAM 1900 , TO JEST NIBY W NORMIE ALE BOJE SIE ZE ZA MAŁO , ILE WY MIALYSCIE?

Gość a ja miałam .....
w w 43 dc 24 470....

Gość ELKA2323
KIARA I JAK? NIE MIALAS PROBLEMÓW ZE BETA ZA NISKA? BO MI SIE WYDAJE ZE TO TROCHE NISKA BETA JAK NA TEN OKRES, ZAROWNO U CIEBIE JAK U MNIE , SWOJA DROGĄ CIEKAWE DLACZEGO TAK JEST ZE JEDNI W TYM SAMYM OKRESIE MAJĄ 20000 A DRUDZY 2000

Gość halllko
a ja miałam 6400, ale nie jest tak ważne ile się ma tylko czy się podwaja co 48 godzin, zrob ponowne i zobacz czy się podwoiło no tak +- tylko już ok 8 tyg się nie będzie podwajało, tylko rosło jakieś 1/5 co 48 godz

Gość elkaa
no ale ten przyrost nie jest idealny, bo wg obliczeń powinnaś mieć po 10 dniach ok 4000 a nie 1900, zrob jesze raz

Gość ELKA2323
NO JAK PO 10 DNIACH 4000 JAK PRAWIDLOWO ROSNIE 100% CO 2 DNI , CZYLI POWINNO MI WYJSC KOLO 2000, HALLLKO, TAK MIEWAM DŁUGIE CYKLE A NAWET BARDZO DŁUGIE BO CZASEM OKOLO40 DNI:) , DZIEKI ZA ARTYKUŁ:*

Gość halllko
powodzenia, te wyniki nie muszą być 100%. U mnie rosło jak chciało np 0k. ^ tygodnia 26.04-27530 28.04-36200 02.05-62000 04.05-67000 pamiętam,że ryczałam wtedy jak bobr-leżałam na klinice, a jak zadzwoniłam do mojego doktorka, to mnie uspokoił, że od ok 7-8 tyg przyrosty mogą być już niewielkie-a dodam,że mam zdroego synka

Gość GANDZIA 88
witam, mam do was pytanie, a chodzi tu o to ze nie jestem pewna czy jestem w ciazy. poniewaz mialam okres dostac 7 grud., a dostalam 2 grud. i to nie byl wogole okres tylko jakies ciemne uplawy.mialam to przez 2 dni i to sie lalo i nie lalo. nie wiem co to moze byc. zawsze przed i wczasie okresu bola mnie piersi i brzuch a tu mnie wogole nic nie bolalo. miesiaczkuje co 30 dni, a od tyg. mam zawroty glowy i mnie mdli. do papierosow wogole mnie nie ciagnie, co to moze byc?bardzo was prosze o szybka odpowiedz na adres izabela.osw@poczta.fm, czekam na wasza odpowiedz z niecierpliwoscia. pozdrawiam

Gość halllko
a...jeżeli przyrosty nie są wymarzone to warto sięgnąć po progesteron duphaston lub luteinę, pomogą one podtrzymać ciążę, bo te niewymarzone przyrosty bhcg mogą świadczyć o słabej ciąży, ja zażywałam do 18 tyg 3xdziennie po 1 tbl luteiny dopochwowej, bo od duphastonu i innych leków żoładek mi wysiadał

Gość gandzie dziecko
zrob se teściora, a nie zawracaj głowy skad my mamy wiedzieć,czy ty wciazy nie jesteś? olaboga :(

Gość ELKA2323
no ja biore luteine dopochwową juz 3 tygodnie, przypuszczam ze gdybym jej nie brała to juz dawno bym samoistnie poroniła... a i tak czekam na wyrok bo nie ma zarodka i ciagle czekamy, ale mysle ze wtym tyg sie wszystko rozstrzygnie...

Elka ja nie miałam żadnych problemów :) Przez cały okres ciąży nie brałam żadnych lekarstw ... lekarz też nie miał żadny zastrzeżeń :) A teraz jestem mamą 9-ciomiesięcznej dziewczynki :) - zdrowej i ślicznej :)