Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lukasz1988

jaki facet powinien byc szczerze!

Polecane posty

Gość Asiaaaaaaaaaaajsojslkxd
ej vacek i masz 0 wzrostu???????????

kobieta powinna byc ... piekna (pojecie wzgledne bo dla kazdego piekno to co innego...) inteligentna zeby mozna bylo z nia o czyms ciekawym pogadac mao zazdrosna :D:D

Hmmm... nie wiem jak z tą pięknościa, ale reszta nawet pasuje :D (z przymrużeniem oka)

Ale ze wzrostem możesz być jak dla mnie, bo ja mam 168. No, chyba że na wiosnę urosnę :D

Myślę, że przedmówczyni chodziło o to, że po takim facecie nigdy nie wiadomo jaki będzie jego kolejny krok, rozumiesz?

Gość afterparty
facet powinien byc inteligentny no i zadbany(czysty itp.) zebym nie musiala sie wstydzic

Gość afterparty
" czysty" chodzi mi o uczesany ,ogolony i takie tam bzdury .

Gość DziewczynaSwojegoChłopaka
ja lubie facetów niesmialych, skromnyh trzymających się trochę z boku. nie udających nic na siłe, czułych, szczerych, normalnych, wrazliwych. nie musi byc przystojny ale musi byc zadbany.

Ambitny Błyskotliwy Czuły Delikatny Enigmatyczny Figlarny Gibki :) Harmonia naszych ciał :D Inteligentny Jak wyzej i jak nizej :D Kochany i kochajcy mnie Luzak Łatwy :D hehe zart Miły Nieprzeciętny Oczarowac mnie musi Pogodny Rozbrykany w łózku :D Słodki Tryskajacy dobrym humorem Uroczy Wyjątkowy Zagadkowy

Gość buiit
DziewczynaSwojegoChłopaka - powaznie lubisz niesmialych facetow? Czemu? Pytam, bo sam jestem niesmialy i ciekawi mnie to.