Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sojslkxd

GÓWNO PRAWDA! faceci mówią, że dziewczyna powinna być inteligentna, wrażliwa, ko

Polecane posty

Gość połufka
to chociaż trzecią :p połówkę

mądre chłopy wybierają te, które maja te dobre cechy... a nie ze zgrabną syletką... ps.Nie ma mądrych chłopów:D

Gość a ja to bardzo lubie
"jak spędzamy z kimś dużo czasu to zaczynamy go lubić/podoba się nam... a gdybyśmy tego kogoś poznali w przelocie to nawet nie zwrócilibyśmy uwagi" tylko ze on spodobal mi sie od pierwszego wejrzenia a raczej od pierwszej rozmowy. bylam akurat z kolezanka, ktora go znała. zaczepiła go i rozmawiali a ja sie przyglądałam. od razu spodobała mi sie jego uprzejmośc, poczucie humoru, nieśmiałosc. to , ze byl taki sympatyczny i mial taki cudowny usmiech i oczy. wyglądal jak aniołej i zaraz zmiękło mi serce:P

Gość trochę to dziwne
kobieta powinna miec ładną sylwetkę i byc w miarę bystra ;) a te co niespełniają tych cech to mam gdzieś :)nawet bym im ręki nie podał

Gość no wlasnie to jest to
facet maly ,nie urodziwy nie bogaty,ale z ambicjami ! ambicje tez sa bardzo wazne ,! pomyslec sobie - a noz jeszcze bede bogata ,jeszcz enie wszystko stracone ;)

Gość trochę to dziwne
pozatym kobiety też mają wymagania tak samo jak faceci :)

Gość ale nie każda ma ładną sylwetk
ale nie każda ma ładną sylwetkę! może być szczupła, ale mieć nie taką budowe!!!! tak jak anna guzik (ona nie jest gruba, zero tłuszczu) a przez swoją budowe wszysy odbieraja ją jak lochę. toi ni efair!!!! można być chudym, ale nie można zmienić budowy ciała!!!!!!!!!

Gość nie bo ona wyglada
jakby dopier wyszla z pola kartoflanego w upalny dzien ,taka wielka baba

Gość trochę to dziwne
ale nie każda ma ładną sylwetk ........ ale dzisiaj to nikogo nie obchodzi masz miec ładną sylwekę i koniec :( a jak nie to żyj w samotności

ale widzisz, ona ne jest gruba!!! tylk wysoka i potężna, ona nie ma tłuszczu na sobie. to przez tą sylwetkę, to genetyczne. ona na to nie ma wpływu więc tym bardziej nie rozumiem dlacego ludzie ją obrażają

uwa,zacie że steczkowska jest lepsza tylko dlatego że dostała lepszy kod genetyczny???? spójrzcie na ich podejście do życia: ania g jest miła, uśmiechnięta, życzliwa , pogodna, a steczkowska zarozumiała i złośliwa. ludzie, czy wy ją lubicie TYLKO dlatego bardziej bo ma sexi figure (bo naprawdę na świetną) ale ti nie znaczy że jest lepsza!!!

Gość trochę to dziwne
takie czasy są teraz jesteś ładna możesz miec każdego miec dużo partnerów i byc szczęśliwa :)

Gość Miłość jest jak wiatr...
Ja ostatnią miłość nie wspominam bardzo dobrze ponieważ byłam z facetem 3 lata i gdy było wszystko okej, to jemu odbiło coś zostawił mnie i nie chciał nawet zemną rozmawiać... Moim zdaniem faceci sa bardzo wybredni wybierają sobie ,,Ideały" , patrzą tylko na tyłek i na zgrabną laskę, a czasami potrafią zostawić kobietę bez słowa...

Gość ja znam tylko jedną
To że powinna być atrakcyjna, to oczywiste i otym się nie mowi. A dalej powinna być inteligentna....

Gość Ola XD
A ja mam faceta i kiedy się z nim kłucę to za nim tęsknę a jak z nim jestem to mnie do niego ne ciągnie

Gość Kulawy dziad
A kogo to obchodzi Olu? XD oznacza, że dostałas w nos i się cieszysz?

Gość bo kobieta musi być atrakcyjna
XD - eXtra Deep ? przecież nie widać jaka jest, tylko widać jak wygląda musi przyciągać urodą a potem oczarowywać swoimi wdziękami tj. inteligencją, zmysłem dobrego smaku ,erudycją itd.

Gość tht thermos
To tak trochę naukowo postaram sie to wyjaśnić, pomijając nawet to, że kobieta szczupła zdrowo wygląda i ma to znaczenie dla przekazywania genów. Jeśli chodzi o inteligencje to wiadomo, że przedstawiając ten rozkład na wykresie to wychodzi krzywa gaussa. Zarówno dla kobiet i mężczyzn największą liczba populacji jest dla IQ=100 ale oba wykresy różnią się tym, że dla kobiet jest on bardziej stromy a dla mężczyzn bardziej płaski. Oznacza to, że kobiety są bardziej przeciętne a wsród mężczyzn zdecydowanie więcej niż wsród kobiet jest osobników b.dużym IQ i tym samym z drugiej strony wykresu tyleż samo co bardzo inteligentnych jest kompletnych idiotów. Wniosek jest prosty: na inteligencje nie zwraca się uwagi bo i tak 80%kobiet jest przeciętnych a idiotkę to łatwo rozpoznać.

Gość NIELUCYFER
Mam 21 lat! Jestem przystojny (tak mi wszystkie dziewczyny mówią i to już od dawna) i co??? Żadna mnie nie chce, bo choć bardzo dobrze się uczę i mam kasę to jestem z lekka nieśmiały i wrażliwy, a dziewczyny dziś lecą na cwaniaków i macho, a jak wyjdą cudem za wrażliwego to go zdradzają! Nawet te tzw. szare myszki mi tak mówią! Wolę całe życie żyć w celibacie niż mieć rogi jak Lucyfer!