Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sojslkxd

GÓWNO PRAWDA! faceci mówią, że dziewczyna powinna być inteligentna, wrażliwa, ko

Polecane posty

Gość sojslkxd

kochająca, żeby można było z nią porozmawiać, i takie inne bzdety, a jak ma to wszystko i 1000 innych dobrych cech, a jest trochę gruba to wsyztko to jest nie ważne!!! faceci to hipokryci zakłamani, dla nich ważna jest tylko szczupła sylwetka!!!!! inne teorie to blef!!!

to tylko takie gadanie, daj na luz :P Popatrz ile jest par gdzie dziewczyna nie ma figury modelki ... Faceci to esteci więc nie ma się co dziwić :) Dlatego kobiety powinny o siebie dbać :P

Gość sojslkxd
panna może być durna jak pień!!! dla facetów ważny jest tylko fajny tyłek i szczupłe nogiiii.... przynajmniej przestańcie kłamać hipokryci,,,,

nie oszukujmy sie, wyglad jest baaardzo wazny ale nie wkladajmy wszystkich do jednego worka sa tacy ktorzy chca byc z mega chuda dziewczyna bo ma facjna figure ale pstro w glowie, a sa i tacy ktorzy wola inteligentne dziewczyny ktore jednak figura nie grzesza:) dla mnie wyglad tez ejst wazny ale nie najwazniejszy co z tego ze dziewczyna bedzie piekna skoro uroda i tak przeminie? w wieku 30lat juz nie bedzie taka piekna a i tak dalej bedzie pstro w glowie;) poza tym dla mnie to chore bycie z kims bo ktos ma fajne cialko, w zyciu licza sie inne rzeczy niz tylko figura

Gość oj do a ja wygrałem życie
moj jest niski, nieśmiały, niebogaty, kiepsko zbudowany i jestesmy razem ponad 2 lata. kazdy ma swoje wymagania i on moje spełnia bo jest inteligentny, ma ladną twarz, ambicje i wiele innych pozytywnych cech:)

Gość to i ja
dokładnie - wszyscy mamy oczy - i faceci i kobiety - i nic na to nie poradzimy. Albo nam się ktoś podoba albo nie. Wszystko rozstrzyga się w ciągu pierwszych kilku sekund spojrzenia. Żeby się kimś zainteresować musi się nam najpierw spodobać (mówię o nieznajomych) a dopiero wtedy możemy poznać charakter tej osoby. Nie pisz, że faceci to hipokryci, bo to nie jest sprawa płci. Są wyjątki ale jak to się mówi - potwierdzają jedynie regułę.

Gość ci faceci
jasne ze to prawda dla facetow jest wazna glownie uroda, prawie kazdy wczesniej czy pozniej sie do tego przyznaje ...

Gość ci faceci
to nie prawda kobiety takie nie sa , jestesmy inteligetniejsze od was wiec wiemy ze uroda to nie wszystko :P

Gość to i ja
to, że jesteście inteligentniejsze to się akurat zgadzam - ale to nie jest sprawa inteligencji

Gość ci faceci
no prosze , nie spodziewalam sie ze przyznasz mi racje :) widze ze tak zle z wami jeszcze nie jest ;) a jesli chodzi o moje kolezanki to wiekszosc woli srednio przystojnych faceto bo 1 trudno znalesc ladnego i madrego , wiec droga eliminacji 2 po co facet ma byc ladniejszy od niej 3 takiego nie trzeba ciągle pilnowac 4 to czy jest przystojny czy nie,nie ma wiekszego znaczenia gdy go kochamy .

Gość aleeeeeeeeeeeeee
a ja jestem przy kosci i moj facet mnie kocha taka jaka jestem, dlatego nie zalamuj sie kiedys znajdziesz tego jedynego :) a jak masz problemy to zapraszam na www.xl-pozytywnie.pl

ale nie chodzi o \"drogę eliminacji\" i chcę nie pełnowartościowego :D bo na lepszego nie mam szans/będzie konkurencja/jest bardziej atrakcyjny więc będę się musiała bardziej starać 🖐️ jakiego by chciały tak na prawdę, a nie idąc na kompromis, z samą sobą :classic_cool:

Gość ale pokochamy tylko wtedy ...
...gdy jest ladny.

Gość to i ja
do "ci faceci" ogólnie to jesteśmy straszni jako rasa - wiem po kolegach - to ja jestem wyjątkiem - zapytaj moją dziewczynę :-)

Gość oj do a ja wygrałem życie
moj jest przystojny dla mnie. nie wazne ze nie jest w typie wiekszosci kobiet. zauwazcie ze to czy ktos jest ladny jest pojeciem względnym bo kazdy lubi cos innego.

Gość ci faceci
sorry ale idealow nie ma , wiec zawsze trzeba isc na jakis kompromis ;) w innym wypadku wiekszosc dziewczyn by byla cale zycie samotna

a u kobiet jest inaczej? Chca wrazliwego, romantycznego, inteligentnego, zapewniajacego bezpieczenstwo. A kogo wybieraja? Calkowite przeciwnienstwo.

Gość ci faceci
to i ja --------> wiec gratuluje dziewczynnie :)

Gość to i ja
pogratuluj mi bo Ona jest naprawdę cudowna i codzień dziękuję losowi, że jest ze mną :-)

\"moj jest przystojny dla mnie. nie wazne ze nie jest w typie wiekszosci kobiet\" wiesz jest taka prawidłowość psychologiczna, że podobna nam sięto co znane :D jak spędzamy z kimś dużo czasu to zaczynamy go lubić/podoba się nam... a gdybyśmy tego kogoś poznali w przelocie to nawet nie zwrócilibyśmy uwagi 🖐️ jest jeszcze np.. taka, że za atrakcyjne fizycznie, co jest oceniane podświadomie, uważamy osoby podobnie atrakcyjne do nas lub atrakcyjniejsze :P dobra przestaję siać defetyzm 🖐️

Gość dobra ale kacik zyczen
to nie to forum :P

Na początku gdy poznałam mojego Ukochanego, to w ogóle mi się nie pododbał i w ogóle nie był w moim typie (tak myślałam :D) a teraz jest dla mnie taki piękny i przystojny :P

Nawet jak faceci patrzą głównie na wygląd, to wiedz, że jest wielu takich, którym się podobają grubsze dziewczyny i pomyśl, że to samo co ty, czuje chuda dziewczyna, która się w takim zakocha, a która go nie podnieca :/

Ale niektórzy tak mają... raz w jakiejśc tepej gazecie (cosmo czy glamour) był artykuł, w którym faceci prowadzili ze sobą dialogi na tematy damsko-męskie. No i opowidali m.in. historię o pewnej dziewczynie, na którą nikt z nich nie zwracał uwagi bo była gruba, a któregoś lata przyjechała na wakcje do ich miescowości i się strasznie wyrobiła, schudła i ją wyruchali :/ Jakoś tak to było :D Czyli jednak :D

Do \"a ja wygrałem życie\" - dla mnie facet atrakcyjny to jest taki bez kompleksów :P Mój ukochany też uważał kiedyś, że jest brzydki, a ostatnio jak oglądał swoje zdjęcie, to rzekł: \"Nie no, ale jestem pener\" :D nic tak na mnie nie działa, jak facet nie ma kompleksów :) Czesto mu powtarzam, że jest śliczny, żeby nie zapomniał :) Zobaczysz, kiedyś znajdziesz swoją drugą połówkę :) Żeby czuć się piknym wystarczy tylko jedna osoba na Świecie :)