Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jennyw

przetlumaczy ktos?? prosze

Polecane posty

Gość jennyw

Taking pictures with honeys Spending all mo-mo-money If you want it so badly Then why don't you say so, lady. You'll be hurt if you'll kiss me You gotta gotta believe me But if you want it so badly Then why don't you say so, lady. And If you'd wanna take it back You don't wanna take it back You don't wanna take it back, my love Don't you wanna love? Babe,you don't wanna take it back Don't wanna take it back Back, back, back. They call me Crazy Loooop Gotta gotta be crazy loooop Gotta get a life Oh, mom, I've trïed Gotta gotta be lonely-lon-lon-lon.

Gość a masz
Fotografować się z laseczkami Wydawać wszystkie pie-pie-pieniądze Skoro chcesz tego tak bardzo To czemu tego nie powiesz, kobieto. Będziesz cierpieć, jeśli mnie pocałujesz Musisz, musisz mi uwierzyć Lecz skoro chcesz tego tak bardzo To czemu tego nie powiesz, kobieto. A jeśli chciałabyś to cofnąć Nie chcesz tego cofać Nie chcesz tego cofać, moja kochana Czy nie chcesz kochać? Dziecinko, nie chcesz tego cofać Nie chcij tego cofać Cofać, cofać, cofać. Mówią na mnie Crazy Loooop Muszę, muszę być Crazy Loooop Musze zacząć żyć Oh, mamo. próbowałem Muszę, muszę być samotny-sam-sam-sam. Crazy Loooop to jakas nazwa własna i przetłumaczona bezpośrednio nie miała by sensu (szalona pętla :-)

Gość a coz to za piosenka
?

Gość a masz
nieznajet! ja tylko tłumaczę :-)

Gość o boze jaka wies
disco polo?

Gość a no i jest
:) musze isc spac,nie wiem co tu jeszcze robie ehh o 6 pobudka :(

Gość jennyw
dziekuje