Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pastylkowa

Nudzi mnie każdy facet.

Polecane posty

Gość pastylkowa
O w pysk jeża, to mogę tak czekać do emerytury :D Ja chcę teraz, jutro, za pół roku... ech.

Gość pastylkowa
Chociaż z drugiej strony, może nie kochać wcale, żeby potem cierpieć, etc? Zakładając najgorszy scenariusz:D

Gość pastylkowa
Czyli koleżanka nade mną też by miała;) Do czasu...pozostaje czekać cierpliwie. Choć cierpliwa z natury nie jestem :D

Gość sabinaspbp
jesteś bardzo inteligentna i błyskotliwa. nudzą Cię męzczyźni bo oni myśla tylko jak Cie zaliczyć a Ty to widzisz i bawisz sie nimi :D i dobrze w końcu chociaż jedna da im popalić.

Gość pastylkowa
To raczej ja ich zaliczam, a tego właśnie nie chcę. Koleżanka mnie nie zrozumiała:D

Gość lucky strike///.//..
mnie zaczyna nudzić kobieta dopiero wtedy gdy jej na mnie zależy...przykra sprawa cholera:O

Gość sabinaspbp
ależ zrozumiałam zaliczasz ich dlatego by oni nie zaliczyli Ciebie.

Gość pastylkowa
E tam. Każda teoria dobra, ale co z tego, jak ja wciąż sama jestem. Z kolejnym nie wyszło, choć chciałam z całych sił:D Najlepsze, że jak mnie tak "oświeca", że coś mi nie pasuje, to przenosi się to też na sferę intymną - odechciewa mi się jego dotyku, choć 2 dni wcześniej miałam ochotę go zjeść :o Każdy mnie później rozczarowuje...emocje szybko opadają. Więc nie mam ochoty tego powtarzać i .... szukam dalej:) Co za życie.