Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wolę ze Wschodu

Kobiety zza wschodniej granicy są porządniejsze i cnotliwsze od Polek

Polecane posty

Gość Wolę ze Wschodu

Na Białorusi, Ukrainie i w Rosji jest masa porządnych i pięknych kobiet. Jako, że jest to cywilizacja wschodnia, a religią panującą tam jest prawosławie to kobiety są o wiele porządniejsze, bardziej moralne i cnotliwe, lepiej się prowadzą, a dziewictwo i czystość ciągle tam mają ogromną wartość. Kobiety, które się tam puszczają nie mają szans na porządnych mężów. Nie tak jak w Polsce, gdzie największe kurwiszcza chodzą do kościoła i udają pobożne. W Polsce ładne dziewczyny prowadzą się źle, na wschodzie łatwiej o kobietę piękną i porządną i do tego mądrą, ambitną, na studiach. Dzięki prawosławiu i cywilizacji wschodniej kobiety nie są tam tak zepsute moralnie jak w Polsce. W Polsce obecnie przeciętna kobieta ma przed mężem przynajmniej kilku partnerów seksualnych, miała przygodę, seks dla seksu oraz na pewno poszła z kimś do łóżka po niezbyt długim czasie bycia razem w związku

Gość Wolę ze Wschodu
Porządni mężczyźni będą obecnie poszukiwać żon za wschodnią granicą, gdyż tam jeszcze można znaleźć prawdziwie cnotliwe i niezepsute moralnie, niezbrukane, nieskalane i do tego piękne kobiety

Gość upupupupupupupupupupuupup

sa tak samo zepsute jak polki i przestan pieprzyc. Na zachodzie w samej rosji jest duzo bogaczy sa nawet specjalne szkoly w kotorej dziewczyny ucza sie uwodzic bogatych gości :classic_cool:

Gość Wolę ze Wschodu
Rusińskie ateistki też będą porządniejsze od Polek. Bo tu chodzi o kulturę i cywilizację. A na wschodzie jest cywilizacja bizantyjska (wschodnia) oraz kultura prawosławna, co daje lepsze prowadzenie się kobiet i ich większą moralność oraz dużo większe znaczenie dziewictwa. Tam moralność i cnotliwość u kobiet są ważniejsze od seksu, a sam seks jest czymś co brudzi kobietę i odbiera wartość

Gość akurat prawosławie nie ma
z tym nic wspolnego. Tym bardziej ,ze wiekszy jest tam wplyw komuny niz prawosławia. Poza tym nie masz racji, bo akurat takiej swobody seksualnej jak w Rosji i krajach b.ZSSR rzadko gdzie szukac. A ile aborcji i rozwodów!

Gość BrakInteresuCIDoskwieraNaWsch
NaWsch tez sprawdzaja nie uogolniaj ! nie wrzucaj wszykich polek do jednego wora ! wypraszam sobie

Gość bormm
U nas tez sa porzadne kobiety i do tego ladne

to sobie bierz ruskie ;P tylko czemu 80% dziwek jest ze wschodu? xD i czemu sie tak ubieraja? xD One nie sa porzadniejsze, one sa posluszniejsze. Polki sa bardziej niezalezne i dla frajerow sie nie nadaja po prostu ;D moja teoria jest taka. W rosji nadal wierza ze kobieta bez faceta malo znaczy

Gość kolo tocze
wiec jedz tam i szukaj porzadnej kobiety :D powodzenia !! :)

Gość Wolę ze Wschodu
Rozwód to nic złego. Natomiast kobieta powinna się dobrze prowadzić przed pierwszym ślubem, kiedy jest młoda i ma jeszcze wiele do stracenia. Jest tam późniejszy wiek inicjacji, mniej seksu bez miłości i przygód, kobiety statystycznie mają tam mniej partnerów przed mężem, przeważnie mąż jest tam ich pierwszym partnerem. Pierwszy ślub jest dla kobiety jednym z najważniejszych momentów w życiu, więc w czasie niego kobieta powinna być w dobrym stanie, nie zepsuta, nie zbrukana, nie zużyta, żeby jej mąż wiedział, że jest kimś wyjątkowym i jego kobieta jest wyjątkowa

Gość ooIga
super pomysł :) Przy tej ilości dzieci bezpańskich i przy dławieniu religii przez ostatnie kilkadziesiąt lat twoje teorie niestety nie wytrzymują zderzenia z rzeczywistoscią

Gość Wolę ze Wschodu
Nie ważne jak kobieta się ubiera, ważne, że nie obcuje seksualnie z mężczyznami. Często dziewczęta poubierane jak zdziry są najbardziej czyste ze wszystkich (także w Polsce). Może i są posłuszniejsze i mniej niezależne, ale najważniejsze, że bardziej cnotliwe i mniej zbrukane seksualnie, mniej zepsute. To świadczy o wartości kobiety. Kobieta niezależna, która ma niezbyt świętą przeszłość seksualną dla porządnego, wartościowego faceta ma zerową wartość, nawet jeśli jest mądra i ładna

Gość Tak ale
byś się musiał jeszcze języka wyuczyć a tam bukwy

Gość ooIga
ja bynajmniej nie stroje miałam na mysli

Gość Wolę ze Wschodu
Studentki ze wschodu są bardzo ambitne, dobrze znają angielski, a i z polskim jakoś sobie radzą, bo między polskim, a ukraińskim i białoruskim nie ma większych różnic. Może kiedyś Polki uchodziły za moralne, ale teraz tracą na wartości coraz bardziej. Coraz wcześniejsza inicjacja, coraz więcej partnerów przed mężem, szybsze chodzenie do łóżka z nowym facetem, seks dla seksu, przygody

tak tak i jeszcze ma po slubie po was sprzatac, gotowac, rodzic dzieci, dbac o dom i najlepiej zeby sie z niego nie ruszala i nie miala swojego zycia ;) moze ja mam pecha, ale znalam parenascie rosjanek i prawie wszystkie byly straszne latawice i na dyskoteke jak szly to byl wstyd sie z nimi pokazac ;P

Gość czy ty w ogole byles w Rosji
albo na Ukrainie? Nie wiesz co sie dzieje w moskiewskich szkolach? Narkotyki,wóda, puszczanie sie, lepiej niz u nas,. Wiem, bo mam tam kolezanke Rosjanke , ktora ma corke i doslownie boi sie a posylac do szkoly. A dziewczyny na Ukrainie wychodza bardzo mlodo za mąz, wiec nie ma mowy o poznej inicjacji.Dla starszych juz nie ma facetow, ktorzy sie tam masowo zachlewają.

Gość Wolę ze Wschodu
Ukrainki i Białorusinki są porządniejsze. Aha, nie szukam gosposi, szukam kobiety inteligentnej, porządnej, wykształconej, cnotliwej, moralnej i atrakcyjnej do stworzenia związku partnerskiego, nowoczesnego

Gość Wolę ze Wschodu
Inicjacja już z mężem, nawet jeśli wczesna to nic złego. Za to w Polsce wychodzi się za mąż coraz później, a inicjacja coraz wcześniejsza. Efekt - coraz więcej partnerów przed mężem, czyli mniejsza wartość kobiet, ich większe zbrukanie i zeszmacenie

a seks dla seksu i przygody to ja mam ze swoim narzeczonym, tak samo jak seks z milosci, seks dla przezyc duchowych, seks dla beki, seks dla wyobrazni, seks dla wyuzdania i inne co tam sobie wymyslimy akurat. i nie zaluje tego ;P watpie zebym miala go zmienic do slubu, ale jakby to sie nie daj Boze stalo to przynajmniej nie bede zalowac ze to sie stao z nim bo wiem ze jest warty. jak nastepny uzna mnie przez to za nieczysta to ja uznam go za dupka. i tyle ;] zaden facet nie bedzie mi mowic ile jestem warta na podstawie mojego zycie seksualnego

Gość Wolę ze Wschodu
Twoje życie seksualne nie jest złe. Natomiast kobieta, która się puszczała nie zasługuje na normalnego, porządnego mężczyznę na męża. Kobieta, która miała wielu partnerów, przygody, dała szybko komuś dupy, uprawiała seks bez miłości to kobieta gorszej grupy, towar z dolnej półki

Gość Wolę ze Wschodu
Ale w Rosji, na Ukrainie i Białorusi łatwiej o piękną dziewicę, albo atrakcyjną kobietę, co miała tylko jednego partnera z miłości

Gość Wolę ze Wschodu
A przeszłość seksualna kobiety, liczba partnerów, czas po jakim czasie związku chodziła z nimi do łóżka, powód dla którego z nimi spała (związek z miłości, czy nie) świadczy o jej wartości i poziomie czystości

Gość czy ty w ogole byles w Rosji
czasem miala jednego partnera, bo tam mniejszy wybor, wieksza smiertelnosc, faceci strasznie pija, jest duzo wypadkow - czy ty w ogole cos wiesz o swiecie? Jak wychodzi za maz 18latka na Ukrainie, to niby ilu ma tych facetow wczesniej miec? I co, wychodza takie dziewczynki, potem rozwody, co w tym dobrego? Oczywiscie, jest na Wschodzie duzo madrych fajnych dziwczyn, ale z ta cnotliwoscia to akurat kula w plot! Owszem, sa bardziej ulegle wobec mezow, bo tam jest mniej męzczyzn, wiec im bardziej zalezy - to wszystko.

tylko nie ma zadnego sposobu zeby stwierdzic czy robila to z jednym z milosci czy z kilkunastoma bo sie jej chcialo ;P poza tym ludzie sie zmieniaja, mozna szalec cale zycie a potem sie zakochac i byc porzadna dziewczyna ;) albo chlopakiem ;) szczerze, mi nie robi czy facet mial kogos wczesniej, dlatego gdyby wymagal tego doe mnie bym go wysmiala. wazne zeby byl wierny mi kiedy ze mna bedzie!