Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wolę ze Wschodu

Kobiety zza wschodniej granicy są porządniejsze i cnotliwsze od Polek

Polecane posty

Gość Wolę ze Wschodu
Lepsza młoda rozwódka, niż młoda dziewczyna co miała kilku partnerów. Ortodoksyjne konserwatywne prawosławie + cywilizacja wschodnia = większe szanowanie się kobiet, lepsza moralność, większa czystość i cnotliwość i lepsze prowadzenie się

Gość Wolę ze Wschodu
A dla mnie skromny przebieg kobiety, bez ekscesów seksualnych w przeszłości jest bardzo ważny. Zwłaszcza żałosne są kurwy w białych rękawiczkach, które uprawiają seks bez zobowiązań z przyjacielem

Gość a znasz sie na prawoslawiu
to o wiele bardziej tolerancyjna religia niz np katolicyzm. Taa, bardzo dobrze byc rozwodka, zwlaszcza gdy sa dzieci.

one po prostu szukaja sponsorow a ich target jest nakierowany na gosci z usa i kanady cos wiem o tym :classic_cool:

Gość bla bla bla ..................
Wolę ze Wschodu "Nie ważne jak kobieta się ubiera, ważne, że nie obcuje seksualnie z mężczyznami. Często dziewczęta poubierane jak zdziry są najbardziej czyste ze wszystkich (także w Polsce). Może i są posłuszniejsze i mniej niezależne, ale najważniejsze, że bardziej cnotliwe i mniej zbrukane seksualnie, mniej zepsute. To świadczy o wartości kobiety. Kobieta niezależna, która ma niezbyt świętą przeszłość seksualną dla porządnego, wartościowego faceta ma zerową wartość, nawet jeśli jest mądra i ładna" przeciez tego sie nawet czytac nie da a wy jeszcze z nim dyskutujecie.......... :D :D :D

Gość Wolę ze Wschodu
Poza tym jestem porządnym facetem i kobieta, która miała dużo partnerów nie pasuje do mnie, nie jest mi pisana, nie jest dla mnie. Zasługuję na naprawdę porządną kobietę. Niech panie po przejściach wiążą się z panami po przejściach, tak będzie uczciwie

Gość Wolę ze Wschodu
Kobieta, która wyszalała się za młodu dla porządnego mężczyzny ma niemal zerową wartość, to że się zmieniła nic jej nie da, bo nie jest już cnotką, ma zero niewinności i czystości w sobie, czasu się nie cofnie

a kto to jest wartosciowy i porzadny facet ??

Gość Wolę ze Wschodu
Kobieta, która miała wielu partnerów ma szansę tylko u faceta, który też miał wiele partnerek. W krajach rusińskich dziewictwo albo mały przebieg ma dla facetów ogromne znaczenie, więc kobiety się szanują, bo chcą mieć mężów, a tam faceci bardzo patrzą na puszczanie się kobiet itp.

Gość np mlode Ukrainki
masowo "sprzedaja sie" do Izraela , to jest ruch na wielka skalę, wychodza tam za maz za nieznanych staruchow, i co, religia im na to pozwala? zreszta biedne zdesperowane kobiety, w kolo tylko pijacy, a one chca zyc, jak ludzie.

czekam na odpowiedz .....

Gość Wolę ze Wschodu
Pod względem seksualnym porządny facet to taki co nie miał wielu kobiet, nigdy nie oszukiwał i nie zdradzał, nie zaliczał kobiet, tylko kochał się z nimi z miłości

co to znaczy ?? mial kobiety ale kochal sie z nimi z milosci ? to z iloma kobietami moze sie kochac facet z milosci ??

Gość Wolę ze Wschodu
Ponieważ jestem taki facetem to wśród Polek nie mam czego szukać, bo prawie każda co fajniejsza kobietka miała już przygodę, seks dla seksu i dużo facetów, poza tym jak jest taka pewna siebie i nowoczesna to szybko ściąga majtki przed nowym facetem

Gość a caryca Katarzyna hehe
wprawdzie z Niemiec, ale prawosławna

odpowiadaj na pytania ......

Gość Wolę ze Wschodu
Wiadomo, że w pewnym określonym czasie nie można mieć zbyt wielu miłości, ale to zależy jaki to okres czasu

stukaj szybciej w klawiature.....

odpowiesz na moje pytania czy nie potrafisz wartosciowy czlowieku ?

jesli rosjanki wygladaja i ubieraja sie tak jak widac czesto, zachowuja sie tak jak widac, to co im z tego dziewictwa ;P i nie tlumacz ich ze robia to zeby sobie znalezc meza bo tym gorzej dla nich jak nie potrafia same sobie dac rady ;P ale zreszta, to twoje poglady, kazdy moze miec inne zdanie przeciez ;) mozesz sobie jechac szukac baby na wschod, kto ci przeszkadza ;P tylko nie wrzucaj polek do jednego wora, bo kobiety sa naprawde baaardzo rozne

Gość a caryca Katarzyna hehe
autorku, nie filozofuj tylko spac, bo sie spoznisz do szkoly

chcesz dyskutowac czy prowadzic monolog ???

a moze ma sie skonczyc na zadawaniu pytan retorycznych ??