Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miriam jest tu

Co myslicie o naszej-klasie?

Polecane posty

Gość Zuzuzu
Gust polskich kobiet i te ibranka,byłam w szoku po zobaczeniu tego :D

Gość elej
Dla mnie podawanie wszystkich danych (niektórzy podają nawet numer telefonu) to jest prawie szaleństwo, sam fakt połączenia zdjęcia, nazwiska, szkoły do jakiej się chodziło w jednym tak łatwo dostępnym miejscu... mi samej przychodzi do głowy masa sposobów zdobycia dodatkowych informacji mając tamte dane. Może mam lekką obsesję na punkcie ukrywania danych, ale to pewnie dlatego, że mam z kolei manię zdobywania informacji o innych ;) Ale teraz inna sprawa - ostatnio zobaczyłam, że dodano przy "mojej klasie" zdjęcie klasowe, na którym jestem, czy to jest do cholery zgodne z prawem? Trochę mnie to zapieniło, więc zgłosiłam nadużycie.

Gość Teżcoś
Ja mam konto w tym serwisie, jakoś nie czuję się zagrożona przez wariatów polujących na moje dane. :D Ale to oczywiście indywidualna sprawa. Dla mnie było ciekawie porozmawiać z kimś, z kim nie miałam kontaktu przez lata.

Gość spring pin
mnie to ostatnio rozsmieszylo, jak do listy kontaktow probowała mnie dodać jakas blizej nieznana mi dziewczyna. Wysłałam do niej wiadomosc z pytaniem, czy sie znamy, a ona mi na to odpisała, ze nie, ale nosimy to samo nazwisko, wiec czemu nie ma mnie miec w liscie kontaktow...no szok, dodałam ją bo mi się jej żal zrobiło :)

Serwery nie wytrzymuja...jakies pol roku temu ta strona chodzila naprawde doskonale. Tez mam pewna manie na temat swoich danych, dlatego tez nic tam nie podawalem ;).

Gość spring pin
a i jeszcze czytając to,co tu piszecie, zastanowiłam się nad tym,co zrobiłam. Usunęłam swoje dane teleadresowe i zdjęcia z innymi osobami. Bo to ze wystawiam swoje dane na widok publiczny, nie oznacza, ze ludzie muszą wiedziec kim są i jak wygladają moi bliscy.

Gość elej
ale powiedzcie mi czy to jest zgodne z prawem, żeby zamieszczać bez mojej zgody zdjęcie na którym jestem w publicznym miejscu? bo już nie wiem czy nie przesadziłam z tym zgłaszaniem nadużycia ;)

Gość spring pin
ja nie wiem, a tam nie ma nic w regulaminie na ten temat??

Gość elej
nie wiem, nie chciało mi się czytać ;)

Głupie może i to nie jest, ale na razie zauważyłam, że służy kobietom jedynie do chwalenia się przystojnym mężem, dziećmi i zdjęciami z egzotycznych podróży :) Komu to się lepiej w życiu ułożyło...

Gość ale te wasze rosoly zaszczane
tak :o i pozapominali, ze kiedys palili w kiblach, kleli, wandalowali i te wszystkie :o