Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aszagata

zosawilam swojego chlopaka bo nie dbal o sobie, i czuje sie jak kretynka

Polecane posty

Gość aszagata

nie wiem czy jestem przewrazliwiona ale meczylam sie z tym dwa lata i nie potrafilam zniesc, tego, ze czulam od niego pot, ze nosil przytlustawe wlosy, ze mial 20 kg nadwagi, ze mial zeby czarne od kawy i czasem smeirdzial mu penis czy ktoras z was bylaby to wstanie zniesc? bo ja sie czuje jak kretynka, ze zostawilam go z takiego powodu, ale juz nie umialm dluzej z tym wytrzymac

Gość zocha z wiochy
bo rzeczywiscie jestes kretynka jesli za takie cos go zostawilas.moim zdaniem nie kochalas go po prostu i tyle.Jak tak bardzo przeszkadzala Ci jego nadwaga to trzeba bylo pomoc mu schudnac.Pot-podsunac mu dobry antyperspirant. Zeby ciemne od kawy-podsunac dobra paste do zebow..Ale Ty widac wolalas go zostawiac wiec powodzenia w poszukiwania idealnego modela. Dla mnie to Ty jestes pusta laska

Gość trtr
Uważam że takie działanie jest słuszne. Nie powinno się być z kimś na siłę, dla zasady aż do stanu gdy... znienawidzi się drugą osobą i zacznie żywić do niej pogardę. Odchodząc dałaś mu szansę by czegoś się nauczył i oszczędziłaś mu swojej nienawiści. Sama tez uwolniłaś się. Związek to powinna być radość a nie jakieś umartwianie się. P.S. Zaniedbanie to nie tylko zły wygląd partnera. To także objaw braku szacunku wobec ciebie i starania o ciebie. To zrzucanie odpowiedzialności za miłość i związek a nawet za siebie tylko na tę osobę która walczy.

Gość aszagata
czy ty myslisz ze nie rpobowalam? ale ile mozna, moje prosby i wszelkie proby traktowal jak czepialstwo, jemu to wcale nie przeszkadzalo i nic sobie z tego nie robil, wiec nie mow mi ze moglam mu jakos pomoc, bo nie pomoze sie komus , kto tego nie chce i nie widze niz zlego w swoim podejsciu

Gość Miriam tu jest
I bardzo dobrze zrobiłaś!!!!!

Gość trtr
oho, to mamy już dwie opinie, całkowicie skrajne ;D

Dobrze zrobiłaś! to ze sie tak zapuścił znaczyło ze olewał ciebie i twoje potrzeby. Uznał ze sie nie musi starac. dorbze zrobiłas na tkaich dupków jak twój ex nie ma rady

dobrze zrobiłaś - brudas nie zmieni swych przyzwyczajen - a juz na pewnoe nie zrobi tego pod wpływem próśb

Gość aszagata
mialo byc: nie widzial nic zlego w swoim podejsciu czuje jakas ulge, ze juz nie musze z tym walczyc, ale czuje sie tez zle, ze nie potrafilam tego zwalczyc

Gość poczytaj sobie
dobrze zrobiłaś przez niego ty mogłaś sie nabawic jakiegoś badziestwa

Gość xx233
smierdzial mu penis? o Boze mój ukochany bierze prysznic rano i wieczorem, gdyby nie dbal o higiene nie bylabym z nim ani minute

Gość nie dotknęłabym śmierdzącego
penisa... ble