Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgrabna_22

strach

Polecane posty

Gość zgrabna_22

hejka ...pomożcie dziewczyny bo zyje w strach bo uprawialam peting z facetem w dni plodne i jeden raz sex ..i od czwartku mam bole brzucha a jestem przed okresem ..strasznie sie boje i nie wiem czy mnie boli od tego ze jestem przerazona czy od tego ze byc moze jestem w ciazy:(odpiszcie plis

jesteś przed okresem, a więc ból jest naturalny :) nie przejmuj się nie wmawiaj sobie ciąży, bo nie dostaniesz tego okresu. poza tym jeżeli uprawiałaś seks bez zabezpieczenia to powinnaś się liczyć z możliwością zajścia w ciążę.

Gość zgrabna_22
to nie sex tylko petting a to troche roznica ale i tak sie boje i zaraz po tym jak dostane okres pedze do ginekologa ...po jakies dobre zabezpieczenie

objawy ciazy wystepuja dopiero po 6 tyg od domniemanego zaplodnienia wiec napewno ten bol brzucha jest spowodowany stresem i tym ze zbliza sie okres. Jezeli sie kochalas w dni plodne to moglas sie zabezpieczyc bo ryzyko jest duze. Teraz to tylko czekaj. Pamietaj ze to ze dostaniesz okres teraz nie wyklucza ciazy. Zastanow sie nad skuteczna metoda antykoncepcyjna.

pisalas petting i jeden raz seks. To jak to w koncu bylo? Jezeli uwazaliscie przy pettingu i nic sie nigdzie nie dostalo, albo jeszcze lepiej nie bylo wytrysku to nie ma sie czym martwic.

no dokładnie piszesz i o tym i o tym. przez peeting to raczej w ciążę nie zajdziesz, ale jeżeli kochasz się be gumki, czy innego zabezpieczenia to wszystko jest możliwe.

Gość zgrabna_22
no nie wytrysk byl na zenatrz..wiem ze jesli nawet sie dostanie okres mozna byc w ciazy..bo jedno dziecko juz mam..ale prawdopodobnie dzisiaj dostane okres tak to wyglada...tylko zawsze panikuje..bo duzo rzeczy sie slyszy..najlepsza forma zabezpieczenia slyszalam ze jest spirala..czy to prawda?