Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość --amaretti--

Dostałyście kiedyś orgazmu? Ja nie jak to zrobić i jakie to uczucie?

Polecane posty

Takie teksty poprostu się olewa a nie z płaczem ucieka się z forum =_=.

Gość reginek
najpierw naucz się ortografii --amaretti--, a potem poszukaj własnej łechtaczki, jesli wiesz co to jest w góle

Gość --amaretii--
Lady F tak, olewa sie, ale pewne granice są. a poza tym to wcale nie płaczę tylko się wkurzam :) a z moją ortografią jest wszystko ok, w przeciwieństwie do twojej kultury

Gość głupia siksa
bez kultury to ty jesteś bo obrażasz innych kretynko bez orgazmu hahahahahaha oby twoje cipsko nigdy nie zaznało rozkoszy

Gość reginek
to od kiedy się pisze "seks z lesbijkom" zamiast "lesbijką". Masz jakieś uprzedzenia do kochających inaczej a sama orgazmu nie miałaś. Wczoraj się dziewczyno urodziłaś? Bo poziom Twojego kojarzenia jest tragiczny.

Nie miałaś się przypadkiem obrazić i sobie pójść? Wiesz takie teksty wlicza się w opcje jak wchodzi się na forum erotyczne.

Gość inna lesba
Ja tez jestem "lesbijkom" (lol) i uważam, że --amaretti-- jest słodziutka ja się tak pieni :classic_cool:

Gość --amaretti--
no faktycznie chyba pisze sie lesbijką, ale to jeszcze nie powod zeby po mnie jeździć tak strasznie. i wcale nie, nie mam uprzedzeń tylko nie lubie jak ktoś mnie namawia doczegoś takiego, poza tym miałam juz kiedyś taką sytuacje, ze jedna taka lesbijka sie doczepiła do mnie i moze mam uraz przez to :( Lady F tak miałam iść, ale nie poszłam :) i co? nie wolno? :)

hehehehe uraz???? dobre dobre. A no wolno, ale po co nadzieje ludziom robisz. >=P

Gość lola tola
Amaretti do mnie tez sie kiedyś doczepiła lesbijka.. bardzo długo musiałam uciekać aż w końcu po pijaku spróbowałam i chyba zostałam bi:) hehehe.

a ja nie spróbowałam, ale ona spróbowała i jej nie wyszło :) ale nawet gdybym spórbowala, to i tak jestem hetero :P 100% :)

Dobra, zrób tak. Zwiń rodzicom klucz do swojego pasa cnoty i dorób sobie kopię na mieście. Jak już będziesz go miała pójdzie z górki. xD

No dobra. Powiedz jak zabierałaś się do tego żeby doprowadzić się do orgazmu to może coś poradzimy.

Gość lola tola
ja też jestem hetero.. ale juz inaczej patrze na kobiety:P tzn.rozpoznam już każdą lesbijke:P ale laski mi się nie podobają,chyba ze angelina jolie:P zresztą co się dziwić skoro nie ma fajnych facetów.. to dlatego nie masz orgazmu!:D :D tak prawda.. bo prawdziwy facet to gatunek który wiginął.

Gość papryczka19
lola tola - je tez jestem lesbijka bo bez alkocholu zrobilam to dwa razy z kolezanka i sie przyznaje ze bylo cudownie . . .

Gość papryczka19
lola tola - jak tak to sorki ! ! !

Gość lola tola
a co masz na myśli ze to zrobiłas?poszłyscie na całosc?:) jakie to uczucie jak to się robi z koleżanką?? bo ja tamtej nie znałam tak dobrze... w sumie to kobieta wie lepiej co zrobic zeby inna miała orgazm.słyszysz ameretti?? :) hehe

Gość papryczka19
Dlaczego głupio itak nikt tu cie niezna ! ! !

Gość lola tola
amaretti nie krępuj się.my cię zrozumiemy

Gość inna lesba
Hihi :) A nie mówiłam, że --amaretti-- jest słodziutka? :P

Gość lola tola
hehehe sorki ze ci tutaj śmiecimy... ale i tak nie chcesz pisac o sobie wiec co za roznica. my za to sie nie krepujemy!:D

Właśnie nikt Cię tu nie zna możesz napisac co Ci się podoba. Pisz i się nie krępuj.

Gość lola tola
mi się słodziutkie nie podobają.. bo sama jestem :P

Gość ginekooool
amaretti dont be shy! pisz,nie wstydz sie.jestem ginekologiem