Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość --amaretti--

Dostałyście kiedyś orgazmu? Ja nie jak to zrobić i jakie to uczucie?

Polecane posty

Gość wiii
A ja tam marzę o malym co nieco z kobietą....

Gość anusa
ja mam podobny problem bo tak naprawde to ja takze nie mialam orgazmu tylko jedynie łechtaczkowy i to sama jak sobie robie dobrze.... mam 25 lat meza i dziecko i tak naprawde to nigdy nie przezyłam chyba orgazmu z facetem choc jest fajnie ale bardzo bym chciala moze nie trafilam na odpowiedniego partnera dotychczas

--amaretti-- ja nie chce cię obrażać, czy nabijać się z ciebie. Jest chłopakiem i mam troche inne podejście. Bardzo dobrze ciebie rozumiem, kobieta jeśli nie zostanie rozbudzona to i orgazmu nie przeżyje. Mam nadzieje że spotkasz miłego chlopca, który obudzi w tobie kobietę i przeżyjesz ten cudowny stan orgazmu i upojenia miłścią

Gość papryczka19
lesbian_girl - o widze ze jest tu ktos interesujacy lesbian_girl ja bylam z lesbi. bylo cudownie ale posunelam sie tylko do paluszka ona zrobila mi to samo tylko ze ona co chwile oblizywala paluszek a ja sie krepowalam ze ja obrzydze . . . ale to byl cudny orgazm ! ! !

Oczywiście, że mam siusiaka, bo jestem facetem :D To byl tylko taki nick, żeby wkurzyć a w rezultacie wykurzyć stąd tą całą idiotkę amaretti :) Co zresztą jak widać się udało bo coś się nie odzywa biedaczka :) Ej powiedzcie mi skąd się tacy ludzie biorą jak ona? :D

Tak sie dzieje jak rodzice zakładają Ci pas cnoty i wrzucają klucz do studzienki kanalizacyjnej.

No, a potem wstrętne lesby bezlitośnie atakują biedne małe dziewczynki, które mają problemy z orgazmem i chcą się na forum dowiedzieć jakie to uczucie :D lol!! Ale w jednym amaretti miała rację - to forum do końca normalne to nie jest :P :D

Gość Gay_Boy
lesbian_girl!! a ja jestem gejem z cipką... :D

Gość Gay_Boy
ona ma problem z orgazmem bo jak ma mieć orgazm skoro faceci podają się za lesbijki?! i nie są tak naprawde facetami...

Gość papryczka19
a ja jestem tez pedalem z c*pka ! ! !

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin