Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Korsusiaa

Do czego dozycie w zyciu?

Polecane posty

Gość Korsusiaa

Ja daze do tegto zeby skonczyc studia Znalezc dobrze plkatna prace, do tego zeby kupic mieszkanie i ladnie je urzadzic oraz chce miec wspaniala rodzine

Gość Korsusiaa
Przepraszam mialo byc dazycie

Gość A DLACZEGO NIE MOZE
doze do posiadania duzej ilosci pieniedzy dzieki czemu nie bede jednym z kilku milirdow biednych ,wiem ze to osiagne ,pozniej bede dazyla do bycia idealnym rodzicem ,a pozniej bede doazyla do bycia idealna babcia ,jakie to proste :)

Gość 123 i już
ja chce zbudować włąsną firmę, tak, żeby nie zależeć od zus na emeryturze..... żeby móc zapewnić przyszłość dzieciom..... żeby nie musiały się stresować, że nie mają pracy itd.

NIEZALEZNOSC ZYCIOWA I FINANSOWA chce miec wlasne meiskznaie fajna ciekawa prace , samochod , motocykl , dobrze jezdzic , i miec naparwde porzadnego i zaradnego faceta

Gość Laliitaaaa
ja tam nie wiem do czego daze. niedlugo skoncze kolejne studia ale skonczenie studiow to zaden wyczyn. chcialabym dostac w polsce dobrze platna prace z mozliwoscia rozwuju i taka zeby mi sie podobala zeby byli fajni luzdzie itd.to chyba bedzie cos.bo tutaj tp ciezko bez znajomosci o idealna prace

Gość nie mój typ
mam taki cel jak pedro. a po drodze chciałabym wybudować dom, urodzić córkę i obejrzeć trochę świata. a najbardziej chciałbym mieć poczucie harmonii, spokoju i pewność, że wszystko jest tak jak powinno.

ha ha...chate mam fajnie urzadzona(za pare lat zmieni sie moda i kicha),jezdze nowym ,sprawnym autkiem(zaden wypas)...no czego moge sobie zyczyc...wychowania syna ,a wnuki to juz kosmos...

ja bym chciala najpierw skonczyc jedne i drugie studia, miec po nich prace, ktora mnie satysfakcjonuje, potem wlasnie mieszkanie... z czasem je urzadzic, jakis pojazd, troche pozwiedzac jeszcze, otworzyc wlasny pub.. i ewentualnie dzieci, ale to jeszcze kwestia, ktora sie moze zmienic :)

Gość elwirkaaaaaa
do rozwodu ... i ułożenia sobie życia od nowa.

Gość nie mój typ
oby;)

Gość aganika01
Daze do szczescia, ktore utozsamiam ze spokojem i brakiem stresu.

Gość Korusia... to tak jak mam na
imię;) dążę do tego by być szczęśliwa

Gość trochę to dziwne
będę dążył do tego aby nie brac ślubu kościelnego

Gość dependienta
do bycia dobrym człowiekiem, do znalezienia wspaniałej drugiej osoby, do posiadania własnego miejsca na ziemi, dzieci i ciepła ktorym ja sama byłam całe życie otaczana ze strony moich rodziców. Do tego zebym mogła dawać najbliższym poczucie bezpieczeństwa i wsparcia.