Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polka w anglii

wstyd mi jest za polakow w wielkiej brytanii

Polecane posty

autorka jest dumna bo jej dziecko ma pochodzenie brytyjskie....ty jestes zakomleksowana i ci wstyd bo to dotyczy tez ciebie ....bo ci wstyd za ciebie..bo zrobilas dziecko zeby zyc w luksusie .dalas dziecku lepsze zycie....jak te wszyskie polki co wykorzystuja Anglie....

Gość A bierzcie ile sie da
tych benefitów. Wolę, żeby moje podatki z pracy szły na polskie dzieci urodzone w UK, niż na brytyjskie bachory, które w wieku 14 lat staja sie bandziorami, robia co chcą, nie ucza się, a jak takiemu zwrócisz uwagę, ze ci cos niszczy, że zadzownisz na Policje to ci powie, ja jeszcze nie mam 15 lat to dzwoń g... mi zrobia. Ja to bym batami to gnojstwo goniła. 12 w nocy a to siedzi na dworze jeszcze zamiast isc spac, bo rano do szkoły. 12 latka idzie przez miasto ( koło niej matka) na całe gardło, ja chce seksu. No masakra. Wolę niech ida te benefity na polskie dzieci...

Gość yardleyka
polka w Anglii - Dziewczyno, nie masz większych zmartwień, przecież to nieprawda, olej to co piszą brytyjskie gazety, ja się bardziej wstydzę za niedomytych Polaków, na których się wszyscy gapią w autobusie (naszczęście to sporadyczne przypadeczki).

Gość a ja wam powiem ze..
ANGLIA dala mi przez rok wiecej niz Polska przez lat 10.

To autora pisze ze Anglia jej dala wiecej jak polska czy ktos inny.

Gość We Włoszech było podobnie
Kiedy około 10 lat temu trzeba było mieć pozwolenie na pracę i na pobyt moja koleżanka zrobiła zaplanowane dwoje dzieci. Jedno było dla niej i drugie dla męża. Na jednego osobnoka przypadało jedno dziecko urodzone we Wloszech, ten osobnik ojciec był opiekunem dziecka urodzonego we Wloszech z emigranta. Bylo kiedyś takie prawo, ze jak dziecko urodzone dojdzie do 18 lat to wybierze sobie obywatelstwo wloskie . Ale musiało być urodzone we Wloszech i znać włoski i ogólnie udawać wlocha. I po co jej to było teraz od pol roku można być legalnie we Wloszech i pracować tak jak w Anglii. A obywatelstwo można mieć też tak łatwo jak angielskie. Wystarczy mieć legalną pracę. Ale to sytuacja moją koleżankę zmusiła żeby sobie zrobić tą dwójkę dzieci.

Gość lokis
Jakie z MILOSCI , poprostu wpadlas k.....iac sie i taka cala ta MILOSC.

Gość polka w anglii
o mój topik jeszcze zyje...juz dawno i nim zapomnialam. co do ostatniego wpisu no to tak jak juz dziewczyna jest nie z polakiem to kurwa...co za podejscie

Gość a ja napisze tak
Mieszkam tu stosunkowo krotko bo niespelna 2 lata mam 28 lat i narazie nie mysle o dziecku, ale zapewne za jakis czas to sie zmieni, a faktem jest ze zostaje w UK na stale.