Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czaterianka

coraz wiecej facetow na czacie pyta sie o wage wzrost

Polecane posty

Gość czaterianka

i to w czasie pierwszych chwil rozmowy..

Gość ojojjjjj
bo to debile. ktorzy szukaja chudych dup do lozka byle sie przed kolegami pochwalic - jaka to mam piekna, chuda dupe obok siebie... ZALOSNE

Gość to Ty się pytaj...
o rozmiar ich penisa i jaki mają samochód.

Gość trochę to dziwne
ja jak się opisałem to mnie dziewczyna odrazu skreśliła bo mam włosy ciemny blond . to ja mam prawo się pytac o wagę i wzrost

Gość trochę to dziwne
ale ja się jej podobałem ale skreśliła mnie przez włosy

Gość trtr
mnie też pytają zaraz po "skąd klikasz" i "ile masz wiosen" i żeby było śmieszniej, gdy odpowiadam to i tak nie wierzą

Gość skond klikashhh

Gość *czarny aniołek*
hmm z czasów kiedy bywałam na czaterii (3 lata temu) mam miłe wspomnienia bo poznałam wielu fajnych ludzi :), a jeden z nich nawet zostanie moim mężem :) .. nie powiem bo przypadki, o których piszecie tj. składanie propozycji na sex etc też się zdażały:o ale od razu ich blokowałam :P

Gość swego czasu jak zagladalam
na czata tez pytali. I bardzo dobrz, z pytali na samym poczatku! Nie musialam marnowac wiecej czasu na rozmowe z kims takim ;)

Gość facet na wycieraczce
a co jest dziwnego w pytaniu o wage i wzrost ? moim zdaniem to normalne pytanie mające na celu wyobrazenie sobie jak wyglada osoba po drugiej str no i jak najszybsze wyeliminowanie kaszalotow tak wiec jesli sie dziwisz ze tak jest oznacza to to, że albo jestes jakas dziwna malolata ktora nie wie nic o zyciu albo jestes kaszalotem i wkurzaja ciebie takie pytania kazdy normalny facet chce normalnej dziewczyny a nie tucznika a niestety takich na necie jest coraz wiecej :-o

Gość a moze nie kazdy ma ochote
od razu nawiazywac blizsza znajomosc i sie spotykac?? Ja zagladalam na czat po to by milo pogadac. A co jest ciekawego w rozmowie o wymiarach :D Jak ktos zaczynal rozmowe "skad klikasz" (albo czesciej "z kad") albo "ile masz latek" ( :O ) to od razu taka "ciekawa" pogawedke ucinalam. Szkoda marnowac czasu na takie nudy :D