Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kocham tanieccccccc171717

TANIEC BRZUCHA

Polecane posty

ktora z was tez uwielbia taniec brzucha??bo ja bez tanca nie moglabym zyc.a dzieki niemu zajebiscie mi sie wyrobily miesnie brzucha.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
up up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 belissa
tak,ja te偶 o tym marze, ale gdzie to jest??gdzie mozna si臋 zapisa膰?? pewnie tylko w warszawie albo we wroc艂awiu. a gda艅sk albo okloice, jest cos??napiszcie ch臋tnie bym si臋 zapisa艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tylko ta
Ja bardzo bym chcia艂a sie uczy膰 ta艅ca brzucha ale u mnie w mie艣cie nie ma takich szk贸艂.... :( A znasz mo偶e jakie艣 filmiki ,偶eby uczyc sie samemu w domu?? I czy to w og贸le mo偶liwe????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jasne偶e tak
taniec brzucha jest coraz bardziej popularny i s膮 ju偶 szko艂y w ca艂ej Polsce! niewiele os贸b wie, 偶e ten taniec ma wiele styl贸w i odmian. mo偶na si臋 uczy膰 w domu, ja mia艂am np dvd z shape, ale szczerze m贸wi膮c polecam zapisa膰 si臋 na zaj臋cia. zdecydowanie fajniej i weselej. pocz膮tki s膮 dosy膰 pokraczne i 艂atwo si臋 zniech臋ci膰, ale w grupie ra藕niej! :) dla zainteresowanych artyku艂 http://www.dlaurody.pl/ar-74-Taniec%20brzucha

Udost臋pnij ten post

tu masz duzo filmikow http://www.youtube.com/results?search_query=taniec+brzucha&search=Search oczywiscie ze tanca brzucha mozesz sie nauczyc sama.ja nie jestem nigdzie zapisana. tancze od wielu lat sama w domu ogladajac wlasnie takie filmiki.robie to od malego.latwo mi sie to tanczy bo od malego potrafie robic np. fale brzuchem itp. nie musialam sie tego uczyc , jakos tak raz zobaczylam jak koleznka robi fale i sprobowalam i sie okazalo ze tez tak umiem.od tamtej pory uwielbiam uczyc sie nowych rzeczy poprzez ogladanie takich filmikow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja chodzilam na
takie zajecia i okazalo sie, ze nie jest to taki subtelny i seksowny taniec na jaki wyglada. wszystkie ruchy sa dosc przerysowane, trzeba tym brzuchem i pupa mocno krecic aby cos osganac. jest to w sumie dosc trudy taniec choc poszczegolnych krokow mozna sie nauczyc szybko. podoba mi sie to :) a szkol poszukajcie w necie jest ich naprawde duzo, zajecia sa tez prowadzone w fitness clubach

Udost臋pnij ten post