Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham tanieccccccc171717

TANIEC BRZUCHA

Polecane posty

ktora z was tez uwielbia taniec brzucha??bo ja bez tanca nie moglabym zyc.a dzieki niemu zajebiscie mi sie wyrobily miesnie brzucha.

up up

Gość belissa
tak,ja też o tym marze, ale gdzie to jest??gdzie mozna się zapisać?? pewnie tylko w warszawie albo we wrocławiu. a gdańsk albo okloice, jest cos??napiszcie chętnie bym się zapisała

Gość tylko ta
Ja bardzo bym chciała sie uczyć tańca brzucha ale u mnie w mieście nie ma takich szkół.... :( A znasz może jakieś filmiki ,żeby uczyc sie samemu w domu?? I czy to w ogóle możliwe????

Gość jasneże tak
taniec brzucha jest coraz bardziej popularny i są już szkoły w całej Polsce! niewiele osób wie, że ten taniec ma wiele stylów i odmian. można się uczyć w domu, ja miałam np dvd z shape, ale szczerze mówiąc polecam zapisać się na zajęcia. zdecydowanie fajniej i weselej. początki są dosyć pokraczne i łatwo się zniechęcić, ale w grupie raźniej! :) dla zainteresowanych artykuł http://www.dlaurody.pl/ar-74-Taniec%20brzucha

tu masz duzo filmikow http://www.youtube.com/results?search_query=taniec+brzucha&search=Search oczywiscie ze tanca brzucha mozesz sie nauczyc sama.ja nie jestem nigdzie zapisana. tancze od wielu lat sama w domu ogladajac wlasnie takie filmiki.robie to od malego.latwo mi sie to tanczy bo od malego potrafie robic np. fale brzuchem itp. nie musialam sie tego uczyc , jakos tak raz zobaczylam jak koleznka robi fale i sprobowalam i sie okazalo ze tez tak umiem.od tamtej pory uwielbiam uczyc sie nowych rzeczy poprzez ogladanie takich filmikow

Gość ja chodzilam na
takie zajecia i okazalo sie, ze nie jest to taki subtelny i seksowny taniec na jaki wyglada. wszystkie ruchy sa dosc przerysowane, trzeba tym brzuchem i pupa mocno krecic aby cos osganac. jest to w sumie dosc trudy taniec choc poszczegolnych krokow mozna sie nauczyc szybko. podoba mi sie to :) a szkol poszukajcie w necie jest ich naprawde duzo, zajecia sa tez prowadzone w fitness clubach