Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia i tyle

jestem głupia

Polecane posty

Gość głupia i tyle

poraz kolejny dałam się nabrać facetowi. Uwierzylam mu, zaufałam, pokochałam. A ten, nawet nie kiwnął palcem aby nas ratowac mimo ze twierdził ze tak bardzo mu zalezy. Ale ja byłam naiwna! - jestem żałosna i głupia! Nigdy wiecej!

Gość nigdy nie mow NIGDY...
:classic_cool:

Gość za wczesnie poszlas z nim do
lozka...?

Gość głupia i tyle
nie,

Gość głupia i tyle
Dżony Brawo dzieki za 🌻 :)

Gość głupia i tyle
❤️ :)

Gość dfsf
takich facetow sobie wybierasz. Dziwne, ze ja chce na powaznie poznac kobiete i ciezko mi idzie.

Gość głupia i tyle
nie to, że wybieram...On jest naprawde dobrym człowiekiem, troche nieogarnietym Zakochalam się i tu byl moj błąd, Glupia jestem i tyle:O

Gość Nie nie jesteś ...
ani głupia, ani zalosna, nie przesadzaj. Takie jest życie i tak tówniez w zyciu bywa. Gdyby kazdy mial tak mowic i reagowac jak ty to wierz mi, że poswiecie chodziliby sami ludzie glupi i zalości ... Głowa do góry. widocznie trafiłas na nieodpowiedniego faceta, więc ... wszystko przed toba, bo jak wiadomo kazda milość jest pierwsza ... powodzenia 🌼

Gość głupia i tyle
Nie nie jesteś ... :) miło, że tak piszesz, tyle , że podejrzewalam ze tak będzie a mimo mojego zaślepienia uwierzyłam, że moze byc inaczej.. Pomylilam się, gdybym zakonczyla to wczesniej teraz nie byloby mnie na tym forum...

Gość głowa do góry
nie jesteś jeszcze taka skonczona kretyną jak ja, która dała sie nabrać 4 razy!!

Gość dfsf
" A ten, nawet nie kiwnął palcem aby nas ratowac mimo ze twierdził ze tak bardzo mu zalezy. " skoro tak, to chyba jednak nie jest zbyt dobrym czlowiekiem?

Gość głupia i tyle
to miłe z Waszej strony, myslalam ze jeszcze 'pojedziecie' po mnie a tu slowa wsparcia, Dziekuje

Gość głupia i tyle
dfsf to swieza sprawa, ale to fakt nie zrobil nic procz oznajmienia mi, ze Jemu jest przykro. Ale w głebi duszy to bardzo dobry człowiek. Tyle, że zranil mnie:o

Gość głupia i tyle
PUA ?

\"Ale w głebi duszy to bardzo dobry człowiek. Tyle, że zranil mnie\" przeczytaj to jeszcze raz i powiedz, co tu nie pasuje :)

a ja jestem jeszcze głupsza bo szukam faceta romantycznego który nie bedzie widział we mnie sexu ,tylko dusze....Ja jestem najgłupsza wygrałam.

Gość głupia i tyle
Hybner :) masz racje, to zly czlowiek bo mnie zranil:) bylam za dobra, zbyt ulegla straciłam na tym.

Gość głupia i tyle
no glupia jestem i nic na to nie poradze:O

Gość d.....
wampirzyca25 - ja jestem romantyczny :P skad jestes?

Gość do wampirzyca25
podobno juz dziewica nie jestes i mialas sporo partnerow, wiec zostaw porzadnych romantycznych facetow dla porzadniejszych od ciebie dziewczyn

Gość d.....
jesli to prawda, to moje wczesniejsze pytanie nieaktualne

Gość do wampirzyca25
bo romantycy chca dziewic, albo kobiet co mialy maks. 1 partnera z milosci

Gość w górę topic

głupia i tyle dlaczego my kobiety obwiniamy siebie i bronimy tych naszych facetów??? Nigdy nic mu nie zrobiłam byłam dora,kocham go bardzo.... on nawalił zdradził, skłamał....... Ale nadal będziemy twierdzić że był dobrym człowiekiem :o A dzisiaj myślę że tak naprawdę to ja kochałam złudzenie tzn. wyobrazenie o nim :( 3maj się wiem jak jest ciezko

Gość głupia i tyle
takamysza dziekuje. zastanwiam sie dlaczego Go usprawiedliwiam, mimo ze przez niego placze i jest mi zle? Bo kocham i mimo krzywdy jaka mi wyrzadzil chce go postrzegac za dobrego czlowieka. Nie mam zalu do niego, mimo ze tak zle sie teraz czuje. Wciaz kocham

nie miałam duzo partnerów( a zresztą głupia jestem )bo nie ma faceta który by zapytał jaki film lubie tylko ilu miałam....

wiem miłośc jest ślepa a czasem nawet głucha :( Ja już dzisaj myślę że to co się stało było dla mnie wybawieniem bo mam szansę na miłość prawdziwą i szczerą a z nim był tylko żal i łzy. Rozstanie przeżyłam strasznie, zupełnie się załamałam... wyłam z bólu i chciałam już tylko się nie obudzić.... 2 miesiące i widzę to inaczej. Może warto pomyśleć co na dłuższą metę jest dla Ciebie dobre, może on musiał odejść żeby zrobić miejsce dla kogoś kto jest dla Ciebie przeznaczony. Więc czas goi rany a jeżeli będziesz go nadal idealizować będzie trudniej... Sama napisałaś że to on Cię zranił. Bądz dzielna -jeszcze będzie przepięknie, jeszcze bedzie wspaniale ❤️

Gość do wampirzyca25
duzo nie mialas, ale malo pewnie tez nie :P a romantyk chce dziewicy, albo takiej co maks. z 1 spala