Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilaaa

czy są tu mamy które mają już trójkę dzieci a nie mają jeszcze 30 lat ?

Polecane posty

Gość poważnie żałujesz
??????????

Poważnie żałuję, człowiek po prostu nie ma własnego życia , tylko dzieci, dzieci i dzeci

Gość a nie moglas sie zabezpieczyc
piszesz "dalam sobie zrobic" przeciez nie na sile ci "zrobil":o a tabletki sa? gumki sa? spirale sa? nie kumam takiego myslenia ni cholery:o

Gość krzyskowa234
popieram poprzedniczke jak facet jest gnojek to trza na 10 zagon spieprzac po jednym dzieciaku

Gość o jeżu
elzwira mówi to ironicznie :O głąby

Tak tytlko mój mąż okazał się totalnym palantem tak naprawdę dopiero wtedy kiedy zaszłam w ciążę właśnie z trzecim dzieckiem i zdecydowałam się urodzić właśńie dla niego , a teraz wszystko jest na mojej głowie.

Gość poważnie żałujesz
specialnie się zapytałam bo byłam przekonana że blefujesz.Pięne masz dzieci.Ale nie kapuje Twojego myśłenia ,,dałam sobie zrobić" a co Ty rozumu nie masz i nie wiesz jak się zabezpeiczyć?

kur.. mać, czego się kobiety czepiacie????????? ma troje dzieci, no i co????? prosi Was o kasę na nie?? żebrze?? dajcie już spokój z tym obrażaniem typu - królice itp. bo to już nudne

Gość jeśłi ktoś zaczyna myślec
dopiero po tym jak juz ma dwójkę dzieci....to tak jest.... chyba już wcześniej przy jednym dziecku łatwo sie zorientowac czy facet kocha, pomaga, wspiera itd....no chyba że on miał cierpliwosc ale tylko do jednego dziecka a jak tych dzieci zaczeło nagle przybywac w szybkim tempie to mu sie już odwidziało

ja mam 27 lat i trzecie w drodze i cieszę się z tego powodu. planuję 4 dzieci i kogo to obchodzi. czy wy nie macie swoich problemów? czy wy łożycie na te dzieci , wy będziecie je wychowywać? pozdrowienia Elżwira! :)

Gość kamilaaa
chciałam pogadać z mamami które mają trójkę dzieci ale widzę że na takim forum nie mam prawa ponieważ od razu bede zelżona. ja mam 25 lat i trzy córki.

kamilaaa, olej te pomarańczowe wpisy, ja tak piszę ponieważ mam dzisiaj mega doła

Trzecie dziecko urodzilam w wieku 29-ciu lat.Nie uwazam sie za kròlice.Co najwyzej mòwie,ze mam male przedszkole,ale tylko zartobliwie.Wiecej nie chce,ale i mniej tez bym nie chciala.Czemu na tym forum jest tyle jadu,bo ktos ma troje lub wiecej dzieci przed 30-stka?I to jest powòd?

Elżwiro dam Ci jedną cenną radę i fajnie jakbys wzięła ja sobie do serca.To tylko forum,ale myslę, że to co teraz tu napiszę powinnas przemysleć. Nigdy,nigdy nie pisz,nie mów, nie myśl o sobie w taki sposób w jaki zaprezentowałaś to powyżej.Jestam pewna, że jestes wartosciowa osoba, ktora nie zasługuje na tak wielka samokrytykę.Pamiętaj, ze takie dolowanie siebie nie zmieni Twojej sytuacji, a jest jedynie pożywką dla chamskich osób typu osoba o nicku Chinka czubidajka czy jak jej tam....Podobnie w zyciu realnym....Nikt z nas nie zyje w pelni szczęścia, nikt nie ma idealnej codzienności!!Kazdy ma swoje problemy,a najwzniejszą sprawa jest to,jak potrafimy sie z nimi uporać.Masz 3ke dzieci i to wielki wyczyn przejsc przez 3 ciąze,urodzic 3 dzieci.Teraz je wychowujesz, dajesz sobie radę.Bądz z siebie dumna i nie daj sobie wmówić, że jestes np.gorsza od innych bezdzietnych kobiet, ktore robią \"karierę\".Pozdrawiam Cie serdecznie i przesylam pozytywne wibracje .Na pewno czeka Cię jeszcze wiele,wiele wspaniałych chwil!

Gość Alabamaxxx
Kamila i Elzwira,ja mam 30 lat i 4 dzieci,planujemy jeszcze jedno i koniec...nie wyobrazam sobie zycia bez nich,jest wesolo,czasem jak na wojnie:)ale co wam bede tlumaczyc same znacie temat,co najwazniejsze nie zyjemy w zadnej nedzy,jak sie niektorym wydaje,wlasnie konczymy budowe domku na obrzezach naszego miasta,kazde dziecko bylo chciane!!!wiem co to sa srodki antykoncepcyjne ale chyba tez przyznacie ze nie ma nakazu abyje stosowac,zwlaszcza jesli ktos chce miec duza rodzine.nie rozumiem dlaczego na twoj Topik wchodza jedynie osoby zainteresowane ublizaniem???